Skip to main content
 

Beyaz Show yine çok konuşuldu!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta merakla beklenen ‘Vezir Parmağı’ filminin senaristi ve yönetmeni ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, yine aynı filmin oyuncuları Gülben Ergen, Yasemin Yalçın, Ali Sürmeli, Hayrettin Karaoğuz ve Nuri Alço konuk oldu.

Beyaz Show yine çok konuşuldu!
Beyaz Show yine çok konuşuldu!

Konukları, hazırlanan sürpriz skeçleri, esprileri ve ünlü konuklarıyla Beyaz Show yine çok konuşuldu.

Beyaz Show - 27 Ocak 2017 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Beyaz Show'a bu hafta Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Yasemin Yalçın, Nuri Alço ve Hayrettin Karaoğuz konuk oldu.   Tüm resimler

Gülben Ergen her zamanki şıklığı, söylediği şarkıları ve sempatikliğiyle adeta geceye damga vurdu.

Yıllar önce son kez Beyaz Show’da söyledikten sonra hiçbir televizyon programında şarkı söylemeyen Mahsun Kırmızıgül, bağlamasıyla birlikte söylediği şarkılarla gecenin en büyük sürprizini yaptı.

İnternette çektiği şaka videolarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Hayrettin Karaoğuz, Mahsun Kırmızıgül’ün bağlamasına eşlik ettiği sırada sesinin güzelliğiyle herkesi şaşırttı.

Televizyon programlarına katılmayı pek sevmediğini her fırsatta dile getiren usta tiyatrocu Yasemin Yalçın, asaleti ve zerafetiyle herkesin ilgi odağı oldu.

‘Beyaz’la Göz Göze’ skecine konuk olan Mahsun Kırmızıgül ve Nuri Alço’nun Beyaz’a ‘atarlandığı’ anlar, ekran başındaki herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Dünya çapında ünlenen ‘Ete Tuz Dökme’ videolarını tiye alan Beyaz, çektiği ‘Kasap Fikret’ skecindeki tiplemesiyle herkesi kahkaha krizine soktu.

Yılbaşı ikramiyesi kendisine çıkmış gibi şaka yapıp herkesin gerçek yüzünü gördüğünü mizahi bir dille anlatan Cevdet Demirtaş ve sevgilisinden özür dilemek için evde yaktığı mumlarla tüm evinin yanmasına neden olan Tanju Korkmaz stüdyoda komik anlar yaşanmasına neden oldu.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...