Skip to main content
 

Ata Demirer Beyaz Show'daydı!

Beyaz Show, 1 Mayıs gecesi canlı yayınını ile yine çok eğlendi, yine çok eğlendirdi!

Ata Demirer Beyaz Show'daydı!
Ata Demirer Beyaz Show'daydı!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; 8 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak olan “Niyazi Gül Dörtnala” filminin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen, “O Ses Türkiye” yarışmasının 2015 yılı birincisi Elnur Hüseynov ve “Akıllı Telefon Asistanı”na sesiyle can veren Yelda Uğurlu oldu.

Beyaz Show - 1 Mayıs 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Niyazi Gül Dörtnala" filminin başrol oyuncuları Demet Akbağ, Ata Demirer, Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen ve "O Ses Türkiye"nin son şampiyonu, şimdilerde ise Eurovision yolcusu Elnur Hüseynov konuk oldu.   Tüm resimler

Programın açılış bölümünde en büyük hayali Beyaz Show’a gelip konuklarla beraber sanki ünlüymüş gibi sohbet etmek ve projelerinden bahsetmek olan Fatih Gündem, bu hayalini Beyaz sayesinde gerçekleştirme imkanı buldu.

“O Ses Türkiye”yi kazandıktan sonra Azerbaycan tarafından Eurovision Şarkı Yarışması’na gönderilen Elnur Hüseynov, yarışmada söyleyeceği şarkıyı Türkiye’de ilk kez Beyaz Show’da seslendirmiş oldu.

2014 yılında çıkardığı “Alaturka” albümüyle herkesin beğenisini kazanan Ata Demirer, programda söylediği şarkılarla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi eğlendirdi.

8 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşacak olan “Niyazi Gül Dörtnala” filminin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen, Beyaz’ın sorduğu sorulara verdiği cevaplar, anlattıkları hikayeler ve yaptıkları esprilerle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

2016 yılı içerisinde özel bir araçla uzay sınırına gidecek ve “Türkiye’nin En Genç Astronotu” ünvanını kazanacak Halil Kayıkçı, bu süreçte yaşadığı her şeyi Beyaz Show’da anlattı.

‘Demet Akbağ olmazsa olmaz, çünkü...’ diyerek başlayan ve Yılmaz Erdoğan, Arda Turan, Bülent Serttaş, Ziynet Sali, Nükhet Duru, Gülben Ergen gibi sürpriz isimlerden alınan görüntülerle oluşan VTR, Demet Akbağ’ı hem çok güldürdü hem de çok duygulandırdı.

“Akıllı Telefon Asistanı”na sesiyle can veren Yelda Uğurlu, programın son bölümünde Beyaz’ın konuğu oldu. Yelda Hanım’ın sesinin bu kadar ünlü olmasından sonra başına gelenler stüdyodaki herkesi kahkahalarla güldürdü.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.