Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
76 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 28 Kasım 2020 Cumartesi günü yayınlanan 83. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Tavuk Baget Haşlama" tarifi! ‘Tavuk Baget Haşlama tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Tavuk Baget Haşlama yapabilirsiniz.’
Arda'nın Mutfağı programının 28 Kasım 2020 Cumartesi günü yayınlanan 83. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Tavuk Baget Haşlama" tarifi! ‘Tavuk Baget Haşlama tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Tavuk Baget Haşlama yapabilirsiniz.’

Tavuk Baget Haşlama

MALZEMELER

6 adet derisiz tavuk baget

2 - 3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet mor havuç

1 adet havuç

1 adet kereviz sapı

1 adet dolmalık kırmızı biber

1 adet sarı dolmalık biber

1 adet patates

7 - 8 adet brüksel lahanası

5 - 6 dilim taze zencefil

2,5 - 3 su bardağı su

Tuz / Karabiber

 

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar