Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
0 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 248. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Karpatka tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Karpatka yapabilirsiniz.
Arda'nın Mutfağı programının 248. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Karpatka tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Karpatka yapabilirsiniz.

Karpatka

MALZEMELER

Choux hamuru için;
100 ml su - 1 su bardağından 3 parmak eksik
100 ml süt - 1 su bardağından 3 parmak eksik
80 gr tereyağı
1 tutam tuz
110 gr un - 1 su bardağı
3 - 4 yumurta - 200 gr

Pastacı kreması için;
2 su bardağı süt
2 su bardağı krema - 400 ml
2 yumurtanın sarısı
1 + 1/4 su bardağı toz şeker
1 su bardağından iki parmak eksik un
1/4 su bardağı mısır nişastası
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
2 su bardağı taze peynir - 375 gr
3 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması

Üzeri için;
Pudra şekeri

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar