Skip to main content
 
Zalim İstanbul 22. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul 22. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Zalim İstanbul 22. Bölüm

Zalim İstanbul 22. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

1.700.252 kez izlendi
9 Aralık 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 22. Bölümünde Ceren, Şeniz'in planı doğrultusunda bebeğini kaybediyor!
9 Aralık 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 22. Bölümünde Ceren, Şeniz'in planı doğrultusunda bebeğini kaybediyor!

Şeniz, evli çiftlerin balayına gitmesini ayarlayıp kötü planını devreye sokuyor. Balayına gitmeden önce Ceren'in vitamin ilaçlarını değiştirerek vijdansız hamlesini yapıyor. Hiç bir şeyden haberleri olmayan gençler birlikte balayını geçirecekleri otellerine yerleşiyorlar. Hepsi bu durumdan oldukça rahatsızdırlar. Balayında yaşananlar Cemre, Cenk ve Nedim'i derinden etkilerken Ceren, Şeniz'in kendisi hakkındaki kötü planından habersiz onun için delil toplama peşine düşüyor. Amacı Cemre ve Cenk'in evliliklerinin sahte olduğunu kanıtlamaktır. Bu yüzden Şeniz'in kendisine verdiği kamerayı Cemrelerin odasına yerleştirir. İstediği bilgileri Şeniz için toplar; fakat, planın kendi ile ilgili olan kısmında en kötü zamanları yaşamaya başlar. İçtiği ilaçlar bebeğinin düşmesine sebep olur. Hastanede bu durumu öğrenenler şok geçirirler; fakat, Şeniz elde ettiği başarıdan kaynaklı mutludur. Bu mutluluğunun geçici olduğunu görmesi ise, Nedim'in bebeğin kaybından sonra ona ve Cenk'e söylediklerinde gizlidir...