Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
445 kez izlendi
Kestaneli Pilav, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kestaneli Pilav yapabilirsiniz.
Kestaneli Pilav, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kestaneli Pilav yapabilirsiniz.

MALZEMELER

300-350 GR KESTANE

2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN

2 ADET SOĞAN

2 SU BARDAĞI PİRİNÇ

6 BARDAK SU 

3 YEMEK KAŞIĞI ÇAM FISTIĞI

2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ

3 YEMEK KAŞIĞI TARÇIN

1 YEMEK KAŞIĞI YENİ BAHAR

2 ÇAY KAŞIĞI TUZ

YAPILIŞI

SOĞANLARI DOĞRUYORUZ VE ARDINDAN FISTIKLARI, KUŞ ÜZÜMLERİNİ EKLİYORUZ. 

PİRİNÇLERİ EKLİYORUZ KAYNAMIŞ SU İLAVE EDİYORUZ TUZ, TARÇIN YENİBAHAR VE KESTANEYİ İLAVE EDİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ.