Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
85 kez izlendi
‘Keşli Cevizli Etli Mantı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keşli Cevizli Etli Mantı yapabilirsiniz.’
‘Keşli Cevizli Etli Mantı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keşli Cevizli Etli Mantı yapabilirsiniz.’

MALZEMELER:

BİR MİKTAR SU

2 KASE UN

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

1 YUMURTA

YAPILIŞI:

SUYLA YOĞURARAK HAMUR HALİNE GETİRİYORUZ VE İNCECİK AÇIYORUZ. KARE KARE KESİYORUZ.

İÇİ İÇİN MALZEMELER:

200 GR KIYMA

1 ADET SOĞAN

KARABİBER

TUZ

YAPILIŞI:

TÜM MALZEMLERİ KARIŞTIRIP HARÇ HALİNE GETİRİYORUZ. KARE ŞEKLİNDE KESTİĞİMİZ HAMURLARA KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE YERLEŞTİRİYORUZ ARDINDAN MUSKA ŞEKLİNDE KAPATIYORUZ.

ÜZERİ İÇİN MALZEMELER:

125 GR YAĞ

1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ

YARIM ÇAY BARDAĞI KEŞ