Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
589 kez izlendi
‘Kuşbaşı Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kuşbaşı Kebabı yapabilirsiniz.’
‘Kuşbaşı Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kuşbaşı Kebabı yapabilirsiniz.’

Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi burada!

Kuşbaşı Kebabı MALZEMELERİ

KUŞBAŞI ET

5-6 DİŞ SARIMSAK

YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ

1 TATLI KAŞIĞI TAZE DÖVÜLMÜŞ KARABİBER

5 KAŞIK TOZ KIRMIZI BİBER

1 TATLI KAŞIĞI YOĞURT

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

Kuşbaşı Kebabı Yapılışı:

KUŞBAŞI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRANIR DAHA SONRA SOS İLE KARIŞTIRIP TERBİYE EDİLİR. ŞİŞE DİZİLİR.

YANINA DOMATES BİBERLE SERVİS EDİLİR.