‘Keme Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keme Kebabı yapabilirsiniz.’
‘Keme Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keme Kebabı yapabilirsiniz.’
Gaziantep'in yöresel tatlarından Keme Kebabı tarifi!
Keme Kebabı MALZEMELERİ:
1 KG SOYULMUŞ KEME
750 GR KUZU KOLUNDAN VE KUZU DÖŞÜNDEN YARI YARIYA KARIŞTIRILARAK ZIRHTA ÇEKİLEN KIYMA
Keme Kebabı Yapılışı;
TEPSİYE YAYDIĞIMIZ KIYMAYA BİRAZ TUZ EKLİYORUZ. ŞİŞE BİR ADET KEME BİR SIKMA KIYMA GEÇİRİYORUZ.