Skip to main content
x 

"Sezen şarkısının hakkı böyle verilir!"

Sıkı bir Uzak Şehir izleyicisi olan Sezen Aksu, Kanal D’nin fenomen dizisine De Mardin’in ardından yeni bir şarkısını daha hediye etmesi sanal medyayı salladı.

"Sezen şarkısının hakkı böyle verilir!"
"Sezen şarkısının hakkı böyle verilir!"

Sözü ve bestesi Aksu’ya ait olan, Ozan Akbaba’nın seslendirdiği Çek Tetiği isimli eserin yer aldığı tanıtım yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekoru kırdı. Şarkının adeta Cihan-Alya aşkını anlatan vurucu sözleri ile Akbaba’nın yorumu övgü aldı.

“ÇEK TETİĞİ VUR SİNEME SİNEME”

Kanal D’nin rekortmen dizisi Uzak Şehir’in yeni bölümünde izleyicileri Sezen Aksu sürprizi bekliyor. Jenerik müziği De Mardin’in sözlerinde de imzası bulunan Minik Serçe bu kez Cihan-Alya aşkına şarkı yaptı. Ekibin “Uğurumuz” dediği sanatçı, “Çek çek çek tetiği vur sineme sineme” sözleriyle dikkat çeken eserini diziye verdi. Uzak Şehir ekibi, Sezen Aksu’nun jestini jestle karşıladı. Ozan Akbaba, çekimlerin yapıldığı Midyat’tan İstanbul’a gelerek Aksu’nun Kanlıca’daki stüdyosunda şarkıyı kaydetti. Bağlamada Ahmet Koç’un eşlik ettiği şarkı için bir de klip hazırlandı. Klipte Cihan ile Alya’nın yanı sıra Şahin ile Nare ve Kaya ile Zerrin’in duygusal görüntülerine yer verildi. Şarkının yayınlanmasıyla birlikte Çek Tetiği sanal medyanın gündemine oturdu. Yorumlarda, “Fragmandan, şarkıdan çıkamıyorum”, “Ozan nasıl duygu dolu okumuş, yüreğine sağlık”, “Sezen Aksu çok güzel yazmış, Ozan da çok güzel söylemiş”, “Sezen şarkısının hakkı böyle verilir” ifadeleri öne çıktı.

"Sezen şarkısının hakkı böyle verilir!"

“KİRPİĞİN OK GÖZÜN HANÇER”

Uzak Şehir’in 12’nci bölümünde seslendirdiği “Akşam Olur Karanlığa Kalırsın” türkü performansı hala akıllarda olan Ozan Akbaba, ‘Çek Tetiği’ ile de izleyenlerden tam not aldı. “Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben, düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben” sözleriyle adeta Cihan-Alya aşkını anlatan şarkının klibi 3 milyon izlenmeye ulaştı. Uzak Şehir fanları şarkı sözlerini alıntılayarak yaptıkları, “Sezen sözleriyle yine sinemizden vurdu”, “Cihan-Alya aşkı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi”, yorumlarıyla Sezen Aksu’ya teşekkürlerini iletti.

"Sezen şarkısının hakkı böyle verilir!"

BÜYÜLÜ TINILARIN USTASI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Ozan Akbaba’ya bağlamada eşlik eden Ahmet Koç da kayıt sırasında Akbaba ile çektirdiği fotoğrafı resmi hesabından paylaştı. Post, dizinin takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

İŞTE O ŞARKI

Saraylarda yattım, hamamlarda, hanlarda

Gün oldu çamura battım Gün oldu ayıp örtbaslara Gün oldu çamura battım Gün oldu ayıp örtbaslara

 

Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben

Düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben

Kirpiğin ok gözün hançer yaralıyım ben

Düz ovada vuruldum bahtı karalıyım ben

 

Çek çek çek tetiği vur sineme sineme

Bir dağın yamacına koy beni

Çek çek çek tetiği yar vurmuş kurşun ne ki Doğursun anam bir daha beni beni beni Oy beni beni beni

Oyuncular

İLKAY KAYKU

İLKAY KAYKU

FİDAN ALBORA
NAZMİ KIRIK

NAZMİ KIRIK

NADİM BAYBARS
DİLİN DÖĞER

DİLİN DÖĞER

ZERRİN ALBORA
ATAKAN ÖZKAYA

ATAKAN ÖZKAYA

KAYA ALBORA
SAHRA ŞAŞ

SAHRA ŞAŞ

NARE ALBORA BULUT
FERİT KAYA

FERİT KAYA

DEMİR BAYBARS
ALPER ÇANKAYA

ALPER ÇANKAYA

ŞAHİN ALBORA
MÜFİT KAYACAN

MÜFİT KAYACAN

ECMEL ALBORA
KUZEY GEZER

KUZEY GEZER

DENİZ CİHAN ALBORA
GONCA CİLASUN

GONCA CİLASUN

SADAKAT ALBORA
SİNEM ÜNSAL

SİNEM ÜNSAL

ALYA ALBORA
OZAN AKBABA

OZAN AKBABA

CİHAN ALBORA