Skip to main content
x 

Final öpücüğü ekrana kilitledi!

Kanal D’nin fenomen dizisi Uzak Şehir; aşk, romantizm, gözyaşı ve entrika dolu bir bölümle tatile çıktı. Sezon finaline, dizinin hayranlarının tam 28 bölümdür beklediği itiraf ile Cihan ve Alya’nın öpüşmesi damga vurdu.

Final öpücüğü ekrana kilitledi!
Final öpücüğü ekrana kilitledi!

“GİTME, SANA MUHTACIM ALYA”

Cihan, havalimanında Alya’yı yakalayıp aşkını ilan etti. Nefeslerin tutulduğu ve romantizm rüzgarlarının estiği anlarda Cihan’ın “Gitme, seni seviyorum” diyerek Alya’yı öpmesiyle ekranda duygu fırtınası esti. Fonda Selami Şahin’in “Gitme Sana Muhtacım” şarkısının eşlik ettiği o anda zaman adeta durdu. Cihan-Alya fanlarını mest eden sahne, dizinin hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulurken Alya’nın gidip gitmeyeceğiyle ilgili teoriler şimdiden konuşulmaya başlandı.

NARE, ŞAHİN’E “EVET” DEDİ

Dengelerin altüst olduğu Uzak Şehir’in sezon finalinde, Nare ve Şahin cephesinde nikah heyecanı yaşandı. Şahin’in romantik evlenme teklifi sonrası nikah masasına oturan ikili, hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını düşünürken, Ecmel’in Boran’ın katili olduğu ortaya çıktı. Ölümden dönen Kaya, Zerrin’i unutmak için İpek ile sözlenirken, o anlara şahit olan Zerrin’in intihara kalkışmasıyla yürekler ağza geldi.

Final öpücüğü ekrana kilitledi!

SADAKAT HANIM YIKILDI!

Sezon finalinin kaybedeni ise Albora Konağı’nın despot hanımağası Sadakat oldu. Alya’ya karşı Mine’yi kullanan ancak planı Cihan engeline takılan Sadakat, finalde Mine’nin sürpriz çıkışıyla yıkıldı. Boran’ın babasının Ecmel olduğunu öğrenen Mine, bu bilgiyi Alya’yı konaktan göndermek için kullandı. Sadakat, Mine’nin tehdidi sonrası Alya’nın Deniz Cihan’ı alarak Kanada’ya gitmesine izin vermek zorunda kaldı.

Final öpücüğü ekrana kilitledi!

FİNAL ÖPÜCÜĞÜ EKRANA KİLİTLEDİ

Pazartesi akşamları ekran karşısındaki her iki izleyiciden birinin tercihi olarak büyük bir başarı hikayesine imza atan Uzak Şehir, sezonu zirvede kapattı. Reyting oranları dizileri geçip derbiler ve milli maçlarla yarışan dizi, Cihan ve Alya’nın öpüştüğü sezon finaliyle Tüm Kişiler’de 15,47 izlenme oranı ve 45,00 izlenme payı elde ederek rakiplerine uzak ara fark attı. Fenomen dizi, AB kategorisinde 10,59 izlenme ve 35,90 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 13,76 izlenme ve yüzde 40,63 izlenme payıyla rakipsiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

AyNa Yapım imzalı Uzak Şehir, yeni sezonda yeni bölümleriyle yine Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak.

Oyuncular

İLKAY KAYKU

İLKAY KAYKU

FİDAN ALBORA
NAZMİ KIRIK

NAZMİ KIRIK

NADİM BAYBARS
DİLİN DÖĞER

DİLİN DÖĞER

ZERRİN ALBORA
ATAKAN ÖZKAYA

ATAKAN ÖZKAYA

KAYA ALBORA
SAHRA ŞAŞ

SAHRA ŞAŞ

NARE ALBORA BULUT
FERİT KAYA

FERİT KAYA

DEMİR BAYBARS
ALPER ÇANKAYA

ALPER ÇANKAYA

ŞAHİN ALBORA
MÜFİT KAYACAN

MÜFİT KAYACAN

ECMEL ALBORA
KUZEY GEZER

KUZEY GEZER

DENİZ CİHAN ALBORA
GONCA CİLASUN

GONCA CİLASUN

SADAKAT ALBORA
SİNEM ÜNSAL

SİNEM ÜNSAL

ALYA ALBORA
OZAN AKBABA

OZAN AKBABA

CİHAN ALBORA