Skip to main content
 

Kanal D'de neler oluyor?

Kanal D'nin sosyal medya hesapları ele geçirildi, ortalık karıştı!

Kanal D'de neler oluyor?
Kanal D'de neler oluyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam'ın 5. bölümünün yayınlandığı Cumartesi günü, dizinin sempatik oyuncuları Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak, Kanal D'nin sosyal medya hesaplarını "Operasyon" kod adı ile ele geçirerek, dizinin yayını süresince fotoğraf, video ve canlı yayın içeriklerini #HerŞeySensin hashtagi ile yayınladılar.

Adım adım "Operasyon"

Operasyona hazır mısın?
Dizi yayını başlamadan önce, sosyal medya hesaplarını ele geçirdiklerini açıklayan Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak, bunu bir video ile duyurdular.

Gece boyunca yaptıkları paylaşımlarda, oldukça eğlenceli ve keyifli oldukları gözlemlenen ikili, Kanal D'nin toplamda 5.6 milyon civarı takipçisi ile selfieler paylaştı ve Tatlı İntikam'ın twitter hesabından bölüm ile ilgili sorular sorarak, takipçilere misafir oyuncu olma şansı sundular. Bunun neticesinde, 3 şanslı kişi de gelecek bölümlerde Tatlı İntikam'a misafir oyuncu olma şansı elde etti.

Yalın'ın sevilen şarkısı Herşey Sensin, geceye damgasını vurdu!

Bölümde yayınlanan Yalın'ın, yıllar öncesine damgasını vuran şarkısı Herşey Sensin, dizinin hashtagi olarak belirlenirken, saatler boyunca TT'de kalmayı başardı. Ayrıca ikili, Periscope üzerinden Kanal D'nin Twitter hesabından canlı olarak şarkıyı seslendirdi.

Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak, “Operasyon”da, dizi içerisindeki gelişmelere dair düşüncelerini Kanal D'nin sosyal medya hesaplarından anlık videolar ile paylaştılar ve yine Periscope üzerinden canlı olarak gelen soruları yanıtladılar. Yeni bölümün bitişinin ardından 23.30’da sularında son bir video paylaşarak kendi ifadeleri ile operasyonlarını bitirdiler.

Yalın - Herşey Sensin

Yalın - Herşey Sensin / Özel Klipler

Tatlı İntikam 5. Bölüm'de; Yalın'ın sesinden "Herşey Sensin"   Hemen izle

Oyuncular

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Pelin
Furkan Andıç

Furkan Andıç

Sinan / Tankut
İlker Kızmaz

İlker Kızmaz

Barış Altınay
Zeyno Günenç

Zeyno Günenç

Süheyla
Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Meliha
Kerem Atabeyoğlu

Kerem Atabeyoğlu

Rıza
Hazal Türesan

Hazal Türesan

Başak
Çağrı Çıtanak

Çağrı Çıtanak

Bülent
Cemre Gümeli

Cemre Gümeli

Simay
Bülent Seyran

Bülent Seyran

Necip
Elif Çakman

Elif Çakman

Havva