Skip to main content
 

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

Tatlı İntikam oyuncularının Hürriyet'in Kelebek ekine verdikleri eğlenceli röportaj sizlerle!

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?
İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

Bu Pelin ve Sinan’ın dramatik aşk hikâyesi: Biri, düğün günü terk edilen varlıklı bir ailenin şımarık kızı. Diğeriyse, o varlıklı kız tarafından eskiden ‘çirkin’ olduğu için reddedilen kalbi kırık bir aşçı. İkilinin yolları, Pelin’in bir gün bir falcıdan ah aldığını duymasıyla yeniden kesişiyor. Aşkta mutluluğu yakalamak isteyen genç kadın, Sinan’ın kendisini affetmesi için tatlı-sert bir mücadeleye giriyor. Yıllar içinde yakışıklı bir gence dönüşen Sinan’ın tek isteğiyse Pelin’den intikam almak...

Kanal D’de yayımlanan "Tatlı İntikam" izleyiciye bir ilişkideki önceliklerini sorgulatıyor: "Aşkta fizik mi önemli, karakter mi?"

Biz de dizinin genç oyuncularıyla buluştuk, onlara sorduk.

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

LEYLA LYDİA TUĞUTLU: YAKIŞIKLI ERKEK ARAMAM..

Pelin varlıklı bir ailenin prenses gibi yetişmiş bir kızı. Aşk konusunda şanssız. Düğünde terkedilmiş. Bir gün ona ah aldığını ve bunu düzeltmezse hayatı boyunca mutsuz olacağını söylüyorlar. O da bu işin peşine düşüyor.

Tatlı intikam mı? Acı intikam mı?

Dizideki tatlı intikam ama gerçek hayatta tatlı intikam yoktur. İntikamın acısı var. Eski sevgilim için içimden intikam almak geçmişti ama olmadı. Şimdiye kadar da kimseden intikam almadım. Hayatın kendi adaleti olduğunu düşünüyorum.

Erkeğin fiziğine mi bakarsın karakterine mi?

İkisi olsa çok güzel olur. Dış görünüş herkes için önemli ama ben hiç ilişkilerimde yakışıklı erkek aramadım. Pelin karakteri de başta çirkin olduğu için Sinan’ı istemiyor ama sonra onu keşfettikçe hata yaptığını fark ediyor. Asıl aradığının bu olduğunu anlıyor.

Aşk: Aşk, tutku, arzu geçici; sevgi ve arkadaşlık kalıcı. Bu yüzden ilişkilerimde artık bunları arıyorum. Şimdi hayatımda biri var. Ve onunla bu şekilde devam ediyoruz.

Hayat mottosu: Anı yaşa. Bunu yapmaya çalışıyorum ama bazen başaramıyorum.

Şaşırtıcı ama gerçek: Takıntılıyım. Özellikle de iş konusunda.

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

FURKAN ANDIÇ: REFLEKS OLARAK ÖNCE KADININ BACAĞINA BAKARIM..

Dizide karakterin iki halini görüyoruz. Biri öğrencilik yılları. O dönemde kendisine Tankut deniyor. Özgüveni düşük olan bir öğrenci olan Tankut, Pelin’e aşık. Ama bu aşka karşılık bulamıyor. Yıllar sonra bir değişim geçirip Sinan olarak karşımıza çıkıyor. Pelin’le yeniden karşılaşıyor. Ve macera başlıyor. Ben de ortaokul yıllarında tıpkı dizideki karakterim gibi efsane çirkin bir adamdım. Platonik bir aşkım vardı. Ama ben açılacak özgüveni gösteremedim kendi içimde yaşadım.

Tatlı intikam mı? Acı intikam mı?

İnsanların intikam almanın ötesinde başka hedefleri olmalı. Ben intikamın hiçbir türlüsüne inanmıyorum. Kimsenin kalbini de benden intikam alınacak kadar kırdığımı sanmıyorum. Ama dizideki gibi ‘ah’ alma durumuna inanırım.

Kadında önce bacağa mı bakarsın, karaktere mi?

Fiziksel refleks olarak bacağa bakarım. Ama ulaşmak istediğimiz yer beyindir. İlk izlenim olarak çok güzel olmayan biriyle duygusal bir şey düşünmeyebilirsin ama o kadın sana farklı dünyalar açabilir.

Aşk: Fiziksel ve biyolojik bir reaksiyon. Bende ilk başlarda göğsümde bir sıkışma, bir fenalık yaratır. Ama aşk benden bir süre uzak durmalı. Şimdilerde işime konsantre olmaya kararlıyım.

Hayat mottosu: Biriktirdiğin kadar insan biriktir. Ben de yaşıma göre çok arkadaş biriktirdim.

Şaşırtıcı ama gerçek: Yüksekten çok korkarım. Bir şefi canlandırıyorum ama asla yemek yapamazdım bu işle birlikte yemek yapmaya başladım.

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

HAZAL TÜRESAN: AŞK, KARNINDAKİ BOŞLUĞU DOLDURUP YAKIYOR..
Başak, 30’larında, çok heyecanlı, içten, düşündüğü gibi yaşayan, zeki ama ondan beklenmeyecek saflıkları olan bir kadın. Hep bir ilişki istemiş ama başarılı olamamış.

Tatlı intikam mı? Acı intikam mı?

İkisini de tercih etmem. Ama dizideki gibi ah almaya inanıyorum. Bu yüzden bilerek kimseyi kırmam ve üzmem. Bir dönem hayatımdaki her şey ters gidiyordu. O sırada ah almış olabilirim.

Erkeğin fiziğine mi bakarsın, karakterine mi?

İkisi de olsa süper olur. 10 yıllık bir ilişkim var. Üniversitede tanışmıştık ve hala birlikteyiz. Görsellik tabii başlarken önemli ama karşındakinin karakteride güzelse yıllarca sürüyor.

Aşk: Karnımda bir boşluk var. Aşk orayı doldurup yakıyor. 10 yıldır da o boşluk yanmaya devam ediyor.

Hayat mottosu: Herkesin yaşadığı zorluklar var ama oralara takılıp kalmazsak o yaşananlar bize iyi şeyler getirir. Hiçbir olumsuzluk beni yere yapıştırmadı. İyi olan mutlaka gelir.

Şaşırtıcı ama gerçek: Yumurtadan nefret ederim. Asla yiyemem.

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

CEMRE GÜMELİ: KASLI OLACAĞINA KARAKTERLİ OLSUN..
Simay, Kopmamış üçlü kız grubunun beyni, dominant biri. Aşk konusunda her şeyi bildiğini düşünüyor. Evli ve bu nokta erkekleri çözdüğünü sanıyor.

Tatlı İntikam mı? Acı intikam mı?

İntikamın tatlı olanını tercih ederim. Ama ben karmaya inanıyorum. Biri bana bir şey yaparsa döner dolaşır onu geri bulur.

Erkeğin fiziğine mi bakarsın karakterine mi?

Kaslı olmasındansa, karakterli olmasını tercih ederim. Bir ilişkiye başlarken fizikten önce karşımdakinin karakterine bakarım.

Aşk: Birlikte olduğun insanla güzel anılar biriktirmek.

Hayat mottosu: Keyif aldığın ve mutlu olduğun şeyleri yap. Seni rahatsız eden yerde bulunma.

Şaşırtıcı ama gerçek: Uzun bir dönem bale yaptım.

İntikamın acısı mı makbul, tatlısı mı?

ÇAĞRI ÇITANAK: İNTİKAM ALMAKLA UĞRAŞMAM..
Bülent, konuşmadan anlaştığınız arkadaşlardan. Geçmişinde çapkın bir adam ama Başak’la tanıştıktan sonra duruluyor. Bu karakter benim eski halime benziyor, artık ben de ilişkiler konusunda duruldum.

Tatlı intikam mı? Acı intikam mı?

İntikam almakla hiç uğraşmam, öyle bir durum varsa üzerini kapatır giderim.

Kadında önce bacağa mı bakarsın karaktere mi? Son zamanlarda beynine ama önceden genelde bacaklarına bakardım. Bunun sebebi dünyaya bakış açımın değişmesi. Yıllar içinde insan evriliyor. Olgunlaşmaya doğru gidiyor. Kimi bu değişimi yaşamadığı için 40 yaşında bile bacağa bakıyor ve beyne bakanlara da farklı sıfatlar yerleştiriyor.

Aşk: Büyü. O büyü bir şeyden dolayı bozulursa da eskiye dönmek mümkün olmaz.

Hayat mottosu: Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Şaşırtıcı ama gerçek: Köpekten ölümüne korkuyorum. Mutfakla aram iyi. Her gün yediğin yemeği ben yapınca emin ol diğer yediklerinden iyi olacak.

KAYNAK: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/99680/2368/1/intikamin-en-tatlisi-aci-olani

 

Oyuncular

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Pelin
Furkan Andıç

Furkan Andıç

Sinan / Tankut
İlker Kızmaz

İlker Kızmaz

Barış Altınay
Zeyno Günenç

Zeyno Günenç

Süheyla
Ayşenil Şamlıoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Meliha
Kerem Atabeyoğlu

Kerem Atabeyoğlu

Rıza
Hazal Türesan

Hazal Türesan

Başak
Çağrı Çıtanak

Çağrı Çıtanak

Bülent
Cemre Gümeli

Cemre Gümeli

Simay
Bülent Seyran

Bülent Seyran

Necip
Elif Çakman

Elif Çakman

Havva