Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 (78. Bölüm) / 28.03.2021


3.832 kez izlendi
Kanal D’nin Pazar akşamları kahkahalarla izlenen programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle her pazar 20.00'de Kanal D'de!
Kanal D’nin Pazar akşamları kahkahalarla izlenen programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle her pazar 20.00'de Kanal D'de!

“Çok Güzel Hareketler 2”nin bu hafta ekrana gelecek bölümünün skeçleri şöyle; Çocuklarının ergenliğe girmesinden dolayı sıkıntı yaşayan ailemiz komşularının tavsiyesi üzerine bir gün için çocuklarının her isteğine evet demeye karar verir. Fakat çocukların istekleri ailemizi çileden çıkarır. Kerim sürekli kaşınmaktadır. Aile bireyleri kaşıntının neden olduğunu araştırmak için internetten bakarlar. Internette yazanları okudukça aile panik olmaya başlar. Sonunda doktorun gelip önemli bir şey olmadığını söylemesi üzerine ailemiz rahatlar. Sabahattin’in karnesindeki zayıflardan dolayı babası Sabahattin’i pideciye çırak olarak verir. Pideciye sevdiği kızın gelmesi üzerine dükkanın kendilerinin olduğunu söyler. Dükkan sahibinin ve Sabahattin’in ailesinin gelmesi üzerine ortalık karışır. Rahmi bey kızlarının doktor olmasını ister. Fakat küçük kızı bu duruma karşı çıkar ve ressam olmak istediğini söyler. Anne ve baba bu durumu kabullenemez doktor olması için ısrar eder. En son anne babasının da geçmişte heykeltraş olmak istediğini açıklaması üzerine evde herkes şaşkınlık yaşar. Oyuncular dizi çekiminde yönetmenin bir anda doğaçlayın demesi üzerine olayı biraz abartılar. Çekimlerde kim kimin çocuğu kim kimin eşi belli değildir.

Gül erkek arkadaşı Polat’ı ailesi ile tanıştıracaktır. Polat aile ile tanıştıktan sonra aile Polat’ın davranışlarına şaşırır. Oturdukları kafeye hırsızların gelmesi üzerine Polat’ın gerçek yüzü ortaya çıkar. Metro’da yeni işe başlayan güvenlik amirinden yapmaması gerekenleri dinler. Fakat güvenlik amirin hiçbir dediğini uygulayamaz. Akbili olmayan yolculara kendi akbilini kullandırır.

Çok Güzel Hareketler 2, kahkaha dolu yeni bölümleriyle pazar akşamı 20.00’de Kanal D’de...