Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 (72. Bölüm) / 07.02.2021


4.384 kez izlendi
Genel sanat yönetmeni ve yönetmeni Yılmaz Erdoğan’ın, yeni film projesi nedeniyle bir süre bulunamayacağı dönemde BKM Mutfak’ın takım kaptanlarından Eser Yenenler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle Kanal D'de!
Genel sanat yönetmeni ve yönetmeni Yılmaz Erdoğan’ın, yeni film projesi nedeniyle bir süre bulunamayacağı dönemde BKM Mutfak’ın takım kaptanlarından Eser Yenenler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle Kanal D'de!

Sami oğlunun 18. yaş gününde ona bir şaka hazırlamıştır. Anne Meryem’in dayanamayıp oğlu Ferdi’ye anlatması üzerine Sami ava giderken avlanır. Mükerrem evlenecektir, nikaha gitmek için damat adayı Osman’ı beklemektedir. Osman Bey’in bir gece önceden ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Evliya bir süredir internetten yazıştığı kız ile buluşacaktır. Fakat kız Türkçe bilmiyordur. Evliya Atakan’dan yardım ister. Kızın yanında bir erkekle gelmesi ve onu erkek kardeşi zannetmeleri üzerine ortalık karışır. Beyaz yakalılar çalışanlarına nasıl davranmaları gerektiği ve onları motive etmek için Kurumsal İletişim eğitimine giderler. Eğitim merkezinde yaşananlar eğitimi veren Süreyya Hanım’ı çileden çıkarır.

Gülten Teyze evinde tek yaşamaktadır. Artık çoğu şeyi unutmaya başlamıştır. En son evinde yangın çıkması üzerine kapıcı çocuklarına haber vermiştir. Kapıcı artık annelerinin yalnız kalmaması gerektiğini söylese de çocuklarından hiçbiri annelerini yanına almak istemez. En küçük oğlu gelir ve annesini yanına almak ister. Anne tüm altınlarını küçük oğluna vermeye kalkınca ortalık karışır. Gürhan emekli memurdur. Kızını istemeye geleceklerdir. Gürhan’ın kızını istemeye geldiklerinde gelenlere devlet dairesine gelmiş gibi davranması kız istemeye gelen aileyi şaşırtır. Yasin erkekler tuvaletinin pis olmasından dolayı kızlar tuvaletine girer. O sırada kadınların tuvalete gelip kapıyı açmak için uğraşmaları Yasin’e zor zor anlar yaşatır…

Çok Güzel Hareketler 2, kahkaha dolu yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!