Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 (100. Bölüm) / 22.11.2021


6.374 kez izlendi
Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, 100. bölümü ile ekrana geldi.
Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, 100. bölümü ile ekrana geldi.

Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, 100.bölümü ile ekrana geldi.

Çok Güzel Hareketler 2'nin 100.bölüm özel bölümüne, usta tiyatrocu Yasemin Yalçın, ünlü türkücü Mahmut Tuncer, sevilen oyuncu Levent Ülgen, Wilma Elles ve Şahin Irmak konuk oldu. Yasemin Yalçın efsane karakteri Sürahi Nine ile yıllar sonra ilk kez sahneye çıkarak gelinine kök söktürdü.

Mahmut Tuncer, Levent Ülgen, Wilma Elles ve Şahin Irmak, seyirciyi kahkahaya boğan performanslarıyla sahnede oldu. Takım kaptanı Eser Yenenler, 100. bölüm için eşi Berfu Yenenler’le birlikte rol alacağı “Bir Evcilik Hikayesi” skeciyle de izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Çok Güzel Hareketler 2 aynı zamanda 100.bölümünü sahnede pasta keserek kutladı. Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler ve tüm ekibin birlikte kutlama pastası kestiği anlar da bu bölümde ekrana geldi.

Çok Güzel Hareketler 2'nin 100.bölümünün skeçleri ise şöyle; Babasına tıp okuduğunu söyleyen gencin ortaya çıkan yalanı ve Mahmut Tuncer’in şarkılı türkülü arabuluculuk performansı, Eser ve Berfu Yenenler çiftinin evliliğe uzanan aşk hikayesi, hayatını yeterince renksiz bulan babanın sürpriz konuklarla bir anda renklenen hayatı, belgesel kuşağında Çgh2 oyuncularının kahkahalarla izlenecek ekibe seçilme ve skeç yazma anları, boğulma tehlikesi atlatan Şahin Irmak’ın kafaları karıştıran melek misin şeytan mı? performansı ve çok daha fazlası 100. bölümüyle Çok Güzel Hareketler 2'de.

Çok Güzel Hareketler 2, 22 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!