Skip to main content
 

Çocuklar Duymasın'da ayrılık şoku!

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yayınlanan 15.Yeni bölüm fragmanında Haluk ve Meltem'in ayrılık haberi herkesi şok edecek!

Çocuklar Duymasın'da ayrılık şoku!
Çocuklar Duymasın'da ayrılık şoku!

Çocuklar Duymasında beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında Meltem'in kararı herkeste deprem etkisi yaratıyor. Haluk'la artık anlaşamadığını ve uzun zamandır düşünerek bir ayrılık kararı aldığını söyleyen Meltem, bu kararından dönecek mi? Meltem, aldığı ayrılık kararını ilk olarak Gönül ile paylaşıyor. Meltem'in sözleri karşısında şok olan Gönül ise onu bu kararından döndürmeye çalışıyor. Bir anlık kararlar almaması gerektiğini söyleyerek, Meltem'i uyarıyor ancak ikna edemiyor. 

Çocuklar Duymasın 15.Bölümden İlk Kareler! / Foto Galeri

Çocuklar Duymasında Haluk ve Meltem'in boşanma kararı herkesi şok ediyor! Meltem, artık Haluk'tan ayrılmak istediğini söylüyor ve ikili arasında duygusal anlar yaşanıyor. Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Ayrılık kararını gözyaşları içinde paylaşan Meltem, gün sonunda Haluk'la karşı karşıya geliyor. Haluk'a bu kararı açıklamakta zorlanan Meltem, tüm cesaretini toplayarak onunla konuşmaya karar veriyor. Haluk, merakla Meltem'in onunla ne konuşacağını bekliyor. Tüm kararlılığıyla Haluk'un karşısına oturan Meltem, ayrılık kararı aldığını bildiriyor. Meltem'den gelen bu ayrılık hamlesi ile neye uğradığını bilemeyen Haluk büyük bir yıkıma uğruyor. Bu konuşmalardan önce ofisinde, ailenin ne kadar önemli olduğunu, Meltem'e olan aşkını konuşan Haluk duydukları karşısında yıkılıyor. 

 

Meltem'in ayrılık kararı üzerine büyük bir sessizliğe bürünen Haluk, eline bavulunu alarak evi terk etmeye karar veriyor. Peki şimdi ne olacak?

Meltem ve Haluk arasında yaşanan bu ayrılık krizi nasıl son bulacak? 

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

Oyuncular

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Taş Fırın Haluk
Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Meltem
Zeyno Günenç

Zeyno Günenç

Dominant Gönül
Volkan Severcan

Volkan Severcan

Zero Tuna
Mehmet Baran Erdoğan

Mehmet Baran Erdoğan

Havuç
Ferdi Akarnur

Ferdi Akarnur

Müsteşar Kemal
Melek Şahin

Melek Şahin

Emine
Alpaslan Özmol

Alpaslan Özmol

Hüseyin
Suzan Kardeş

Suzan Kardeş

Kükrek Kadriye
Buse Sinem İren

Buse Sinem İren

Simay
Alp Eren Khamis

Alp Eren Khamis

Orçun
Öykü Güven

Öykü Güven

Merve

Benzer İçerikler