Skip to main content
 

Beyaz Show'da Anadolu Efes rüzgarı esti

Sahalardan sonra gizli kamera şakasının da kahramanları olan Anadolu Efes oyuncuları, Beyaz Show'daydı.

Beyaz Show'da Anadolu Efes rüzgarı esti
Beyaz Show'da Anadolu Efes rüzgarı esti

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Star Haber’in güzel spikeri Nazlı Öztarhan, Kuzey ve Güney’in babası Sami Bey’e hayat veren Mustafa Avkıran, Türk halk müziği sanatçıları Sevcan Orhan ve İsmail Altunsaray, Karadeniz türküleriyle Selçuk Balcı ile Anadolu Efes Basketbol Takımı oyuncuları oldu.
 
Usta tiyatrocu Mustafa Avkıran’ın da bir türkü söylediği Beyaz Show’da bu hafta Türk Halk müziği rüzgarları esti.  Sevcan Orhan ve İsmail Altunsaray en güzel türküleri Beyaz Show seyircileri için söyledi.
 
Programın açılış bölümünde, çeşitli iletişim mecralarında yayınlanan ve  kısa sürede izlenme rekorları kıran Anadolu Efes Basketbol takımı oyuncularına yapılan gizli kamera şakasının gösterildiği tanıtım filminde yer alan oyunculardan Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm, Sinan Güler ve NBA’den transfer olan Jordan Farmar yer aldı. Oyuncular, izlenme rekorları kıran tanıtım filmi videosunun perde arkasını anlattı.  Gizli kamera şakasının ardından Beyaz’ın da takım kaptanı Kerem Tunçeri’ye bir sürprizi vardı!
 
Karadenizli sanatçı Selçuk Balcı kemençesi ve program boyunca söylediği türkülerle stüdyoyu coşturdu. Beyaz ve Selçuk Balcı arasında program boyunca süren esprili diyaloglar izleyenleri kahkahaya boğdu. Balcı, program sonunda kullandığı kemençeyi Beyaz’a hediye etti.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.