Skip to main content
 
Beyaz Show unutulmaz bölümleriyle her cuma akşamı Kanal D'de! 07 Nisan

Beyaz Show unutulmaz bölümleriyle her cuma akşamı Kanal D'de!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show", kolaj bölümleri ile cuma akşamı Kanal D’de yeniden ekrana geliyor...

Beyaz Show'da sezon finali gerçekleşti! 04 Mayıs

Beyaz Show'da sezon finali gerçekleşti!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"un sezon finaline; sevilen şarkıcı “Sesi Gülen Adam” Koray Avcı, “Jet Sosyete” dizisi oyuncuları Hasibe Eren, Sarp Apak, Enis Arıkan, Aslı Bekiroğlu, güzel sunucu ve yazar Beste Uyanık ve Miss Turkuaz Europe 2017 güzeli Mihriban Zeren konuk oldu.

Beyaz Show eğlencesiyle güldürmeye devam etti! 20 Nisan

Beyaz Show eğlencesiyle güldürmeye devam etti!

Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Deniz Seki, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden ünlü yazar Metin Hara, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin başrol oyuncuları Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Survivor yarışmasının en renkli simalarından Cumali Akgül, ünlü müzisyen Yankı Alper ve “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın birincileri Aslı Can ve Can Altıntaş konuk oldu.

Dijital İllüzyonist Zach King geceye damga vurdu! 06 Nisan

Dijital İllüzyonist Zach King geceye damga vurdu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Demet Akalın, ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, dünyaca ünlü “Dijital İllüzyonist” ve Youtuber Zach King ve ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko konuk oldu.

Beyaz Show 6 Nisan 2018 konukları ile çok konuşulacak! 04 Nisan

Beyaz Show 6 Nisan 2018 konukları ile çok konuşulacak!

Beyaz Show'un 6 Nisan 2018 konukları kimler? Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Show'un 6 Nisan Cuma akşamı konukları Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko! İşte konuklar hakkında detaylar!

Beyaz Show'da eğlence yine doruktaydı! 31 Mart

Beyaz Show'da eğlence yine doruktaydı!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türkiye’de magazinin nabzını tutan güzel kadın Seren Serengil, en romantik şarkıların mimarı Rafet El Roman, köşe yazarı ve sunucu Cengiz Semercioğlu, oyunculuk, sunuculuk derken şimdi de yaptıklarıyla Youtube’un altını üstüne getiren Ümit Erdim, boks denince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden sunucu ve yapımcı Bilgehan Demir ve ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk” programının muhteşem cocukları konuk oldular. Sinema, televizyon, müzik ve spor dünyasından önemli isimlerini her Cuma gecesi Kanal D’de ağırlamaya devam eden Beyazıt Öztürk'ün bu hafta da muhteşem konukları vardı.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle "Beyaz Show" yine şahaneydi! 24 Mart

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle "Beyaz Show" yine şahaneydi!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Fatih Erkoç, Kanal D’nin en iddialı yapımlarından "Siyah Beyaz Aşk"ın Aslı’sı Birce Akalay, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, sosyal medyada büyük hayran kitlesi olan şarkıcı Oğuzhan Uğur ve “Jet Sosyete” dizisinin ünlü oyuncusu Deniz Cengiz konuk oldu.

Beyaz Show, konukları ile güzel dakikalar yaşattı. 16 Mart

Beyaz Show, konukları ile güzel dakikalar yaşattı.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; arabesk müziğin sevilen sesi Serkan Kaya, kendine has üslubu ve güzelliği ile ekranların aranan yüzü Saba Tümer, “Yemekteyiz” programının neşeli sunucusu Onur Büyüktopçu ve "Düğüm Salonu" filminin başrol oyuncusu Şahin Irmak konuk oldu.

Beyaz Show, eğlencesiyle evlerinize konuk oldu! 09 Mart

Beyaz Show, eğlencesiyle evlerinize konuk oldu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; muhteşem sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran Candan Erçetin, "Ailecek Şaşkınız" filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oldu.

Beyaz Show, balmumu heykelleri şakasıyla çok güldürdü! 09 Mart

Beyaz Show, balmumu heykelleri şakasıyla çok güldürdü!

Eskişehir'de müzeye gelen ziyaretçilere şaka yapmak isteyen Beyazıt Öztürk, Murat Cemcir ve Ahmet Kural, unutulamayacak bir kamera şakasına imzasını attı.

Beyaz Show’dan açıklama! 02 Mart

Beyaz Show’dan açıklama!

Hatay-Hassa bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle Beyaz Show bu akşam yayınlanmayacak!

Beyaz Show yine harikaydı! 17 Şubat

Beyaz Show yine harikaydı!

"Beyaz Show"a bu hafta; muhteşem sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferhat Göçer, “Çocuktan Al Haberi” programının ünlü sunucusu Evrim Akın, "Vatanım Sensin"in Hilal ve Leon’u, Boran Kuzum ve Miray Daner konuk oldu.