Skip to main content
 

Ben Bilmem Eşim Bilir'in Yeni Gününde Sürpriz Konuklar!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in Pazar akşamı saat 20.00'de yayınlanacak bölümüne Gülçin, Hakan Akkaya ve Cem Belevi konuk oluyor!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in Yeni Gününde Sürpriz Konuklar!
Ben Bilmem Eşim Bilir'in Yeni Gününde Sürpriz Konuklar!

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR’DE SÜRPRİZ KONUKLAR!

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’de; hafta içi oyunları ve elemeler sonucunda belirlenen dört çift büyük ödül için mücadele edecek.

Ben Bilmem Eşim Bilir, beylerin odun kırarak puan kazanmaya çalıştıkları oyun “Baltazar” ile başlayacak. Eşlerinin iddialarını gerçekleştirmekte zorlanan beyler gergin anlar yaşayacak.

25 Eylül Pazar Ben Bilmem Eşim Bilir Fotoğrafları! / Foto Galeri

Ben Bilmem Eşim Bilir'in Pazar akşamı saat 20.00'de yayınlanacak bölümüne Gülçin, Hakan Akkaya ve Cem Belevi konuk oluyor!   Tüm resimler

İkinci oyun “Delikli Matkap”ı stüdyoya şarkıcı Gülçin getirecek ve Ufuk Özkan ile oyunu oynayacak. Oyun sırasında Gülçin’in tarifleri komik anlara sahne olacak.

Üçüncü oyun beylerin korkulu rüyası “Topuklu Ayakkabı” olacak. Hakan Akkaya’nın sürprizi ile stüdyoda herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken Akkaya, oyun sırasında yarışmacılara destek verecek.

Bayanların 4000 puanlık final öncesi son oyunun sürprizi ise Cem Belevi olacak. Belevi şarkılarıyla stüdyoda eğlenceli anlar yaşatacak.

Final etabında “Bar Masası oyununun galibi son model otomobilin sahibi olacak.

25 Eylül Ben Bilmem Eşim Bilir Fragmanı

Ben Bilmem Eşim Bilir, Ufuk Özkan’ın sunumuyla 25 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Benzer İçerikler