Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
0 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 266. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Patatesli Açma Börek tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Patatesli Açma Börek yapabilirsiniz.
Arda'nın Mutfağı programının 266. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Patatesli Açma Börek tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Patatesli Açma Börek yapabilirsiniz.

Patatesli Açma Börek

MALZEMELER

Hamuru için;
2 + 3/4 su bardağı un
Tuz
1 yumurta
1/4 su bardağı ayçiçek yağı
1/2 su bardağı süt
1/4 su bardağı su

Açmak için;
Buğday nişastası
125 gr tereyağı - oda sıcaklığında

Patatesli iç harç için;
4-6 adet haşlanmış patates
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz-Karabiber
Kimyon
Toz kırmızı biber
1 bağ maydanoz

Üzeri için;
Kalan erimiş tereyağı
Çörek otu

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar