Skip to main content
x 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
0 kez izlendi
Arda'nın Mutfağı programının 250. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Barbunya Pilaki tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Barbunya Pilaki yapabilirsiniz.
Arda'nın Mutfağı programının 250. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Barbunya Pilaki tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Barbunya Pilaki yapabilirsiniz.

Barbunya Pilaki

MALZEMELER

500 gr donuk barbunya
Su
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 adet soğan - rende
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 adet havuç - küçük küp doğranmış
1 adet patates - küçük küp doğranmış
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı toz şeker
1 adet defne yaprağı
2,5 - 3 su bardağı su
1 adet iri boy domates
1/2 su bardağı zeytinyağı - piştikten sonra

Üzeri için;
Maydanoz - ince kıyılmış

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar