Skip to main content
 

Adı Efsane'nin final bölümü olan 29. Bölümde neler oldu?

Adı Efsane’nin 28 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan final bölümünde; Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Hakan ve tayfası kendileri için önemli olan basket maçına çıkıyor!

Adı Efsane'nin final bölümü olan 29. Bölümde neler oldu?
Adı Efsane'nin final bölümü olan 29. Bölümde neler oldu?

Fiko, "Gülüm" diye üstüne toz kondurmadığı Sibel'e evlenme teklifi ediyor!

Çiler'in, Fiko'dan ayrılmasından sonra olaylar hızlı bir şekilde rayına giriyor. Sibel, Ozan yüzünden kendisini yapımcı olarak tanıtan adam tarafından eve götürülmüştür. Fiko, Mercan'dan ve Sibel'in çalıştığı mekandaki bir çalışandan durumu öğrenmiş; Ozan'ın, yakasına yapışarak nerede yemek yediklerini öğrenmişti. Onları arabaya binerken gören Fiko, hemen takibe başlar. Bir ara onları kaybeder. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Sibel bir şekilde kurtulmuştur. Fiko, oynadıkları maçın ardından dev bir pankart ile Sibel' evlilik teklifinde bulunur. Sibel ve kızlar çok şaşırır bu olaya. Peki Sibel, Fiko'nun evlilik teklifine nasıl bir cevap verecek? Fiko, Gülüne kavuşacak mı? Sibel, adamın elinden nasıl kurtuldu?

Adı Efsane 29. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL / Foto Galeri

Naz, Sinan'ın babası olduğunu öğreniyor; Fiko ise, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Adı Efsane'nin final bölümü Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

 Naz, gerçek babasının Sinan olduğunu öğrendi!

Reyhan, 17 yıl önce mahalleden ayrıldığında karnında aşık olduğu Sinan'ın çocuğu taşıyordu. Kader onları 17 yıl sonra tekrar birleştirdi. Naz ise, baba bildiği ve Reyhan'ın ölen kocasının acısı taze iken, doğum gününde bir süpriz ile karşılaşır. Seyfi, Sinan ve Reyhan'dan öc almak için saklanan sırrı açık eder. Naz şaşkın şaşkın öğrendiği bilgiyi hazmetmeye çalışır. Hakan, babası Seyfi'nin bu acımasızlığına çok sinirlenir. Peki Naz, öğrendiği bu bilgi sonrasında nasıl bir tepki verecek? Reyhan ve Sinan, ortaya erken çıkan bu sırdan dolayı nasıl bir durumun içine düşecekler? Hakan, babasına nasıl karşılık verecek?

Adı Efsane 29. Bölüm - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm - FİNAL / Bölümler

29 Ağustos 2017 Salı günü Adı Efsane'nin 29. final bölümü yayınlandı!   Hemen izle

 

 

Oyuncular

Cem Yiğit Üzümoğlu

Cem Yiğit Üzümoğlu

Hakan Şahin
Baran Bölükbaşı

Baran Bölükbaşı

Fikret Yurdakul
Şenay Gürler

Şenay Gürler

Reyhan Yalınay
Hakan Ummak

Hakan Ummak

Sadık Uzun
Kaan Sevi

Kaan Sevi

Ali Akıncı
Ferit Kaya

Ferit Kaya

Ozan Başyurt
Simay Barlas

Simay Barlas

Naz Yalınay
Özgü Kaya

Özgü Kaya

Sibel Yılmaz
Emre Bey

Emre Bey

Kıvanç Ertüm