Skip to main content
 

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe 390. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan barışıyor mu?

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 23 Mart Perşembe 390. Yeni bölüm fragmanında Aycan aldığı acı haberle eve gelirken, Onur beklenmedik bir hamle yapıyor ve ikili arasındaki buzlar bir anda eriyor!

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe 390. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan barışıyor mu?
Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe 390. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan barışıyor mu?

Kısmetse Olur yeni bölümde Aycan'ın gözyaşları Onur'u derinden etkiliyor. Eve ağlayarak giriş yapan Aycan, "Sevdiğim herkesi kaybediyorum" diyerek onu teselli eden Melis'e sarıldı. Aycan'ın ağlamasının görüntüleri damatlar evine verildiğinde ise Onur yerinde duramadı. Aycan'ı görür görmez hemen yanına giden Onur, uzun zaman sonra ilk kez ona bu kadar yakın davrandı. Aycan'ın elini tutan ve onu teselli eden Onur'un bu davranışı aradaki buzları bir anda eritti. Onur'dan bu sıcaklığı alan Aycan ise onun ellerini öperek aşkını bir kere daha gösterdi... Peki bundan sonra ikili arasında neler olacak? Onur ve Aycan çifti yeniden barışıp, aşklarına kaldıkları yerden devam edecek mi?

Şehmus ve annesinden güldüren anlar!
Öte yandan Yağmur'a aday olan Şehmus, annesinin onayı olmadığı halde onu tanımayı sürdürmek istiyor. Yağmur'a çikolata alan ve gelinler evinin bahçesinde oturan Şehmus, annesinin yanlarına gelmesiyle şok oluyor. Emine Hanım, çikolataları Şehmus'a soruyor ve "Bugüne kadar sen bana hediye çikolata aldın mı? Yılbaşında bana ne almıştın Şehmus? Ala ala sen bir içlik almıştın" deyince kahkahalar hava uçuşuyor! Emine Hanım, Yağmur'u kıskanınca Şehmus'a küsüyor.


Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!