Skip to main content
 

Kısmetse Olur 28 Şubat yeni bölüm fragmanında Aycan şoku!

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Aycan şoku yaşanıyor! Aycan, Kısmetse Olur'a geri dönecek mi yoksa tamamen programdan ayrılacak mı?

Kısmetse Olur 28 Şubat yeni bölüm fragmanında Aycan şoku!
Kısmetse Olur 28 Şubat yeni bölüm fragmanında Aycan şoku!

Aycan hakkında karar verildi!
Kısmetse Olur'da Onur'la yaşadığı aşkla gündeme gelen gelin adayı Aycan, son zamanlarda sağlık sorunları yaşayarak programdan bir süreliğine ayrılmıştı. Yaklaşık üç haftadır tedavi gören ve Onur'la ilişkisi kopma noktasına gelen Aycan için bugün karar veriliyor. Kısmetse Olur'un sunucucu Seda Akgül, bundan sonra Aycan'ın eve geri dönmeyeceğini açıklıyor. Bu kararın ardından gözler Onur'a çevriliyor. Onur ise Aycan'la ilişkisinin bittiğini söyleyerek "Son kez söylüyorum, Aycan'a iyilikler diliyorum. Aycan konusu benim için bitmiştir." diyerek son noktayı koyuyor.

Akın'dan aşk itirafı
Kısmetse Olur'un çiçeği burnunda çifti Akın ve Tuğçe ise dışarda sürpriz bir ödüle gidiyor. Gittikleri ödülde romantik anlar yaşayan ve yakınlaşan çift aşk birbirlerine aşklarını ilan ediyor. Tuğçe'nin Akın'la artık sevgili olmak istemesi üzerine, Akın bunu zamana bıraktığını söyleyerek kendini geri çekmişti. Ancak bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Akın, Tuğçe'yi sevdiğini ilan ediyor. İkili arasında aşk dolu bir gün yaşanıyor...

Onur ve Farima arasında neler oluyor?
Öte yandan geçtiğimiz bölümde Onur'u kırmızı odaya çağıran ve onunla iyi anlaştığını söyleyen Farima, bugün bir hamlede daha bulunuyor. Farima'nın ona olan yaklaşımından rahatsızlık duymayan Onur ise ona kırmızı ışık yakıyor. Farima ve Onur arasındaki gizemli diyaloglar diğer adayların da dikkatinden kaçmıyor. Özellikle Didem ve Adnan çifti bu konuda Onur'u sıkıştırmaya başlıyor. Kırmızı odada neler konuştuğu merak edilen ikili, bunu açıklamak istemiyor.