Skip to main content
 

11 Mayıs Kısmetse Olur 420. Yeni Bölüm'de Adnan, Melis ve Onur barışıyor!

Kısmetse Olur yeni bölümü, canlı yayında kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 420. Bölüm Fragmanında Adnan, sürpriz bir hamle ile eski dostları olan Onur ve Melis'ten özür diliyor. Adnan'ın bu adımıyla da günlerdir devam eden tartışmalar son bularak, eski dostlar arasındaki buzlar da erimiş oluyor.

11 Mayıs Kısmetse Olur 420. Yeni Bölüm'de Adnan, Melis ve Onur barışıyor!
11 Mayıs Kısmetse Olur 420. Yeni Bölüm'de Adnan, Melis ve Onur barışıyor!

Kısmetse Olur 11 Mayıs Perşembe yayınlanacak olan yeni bölümde, evde sürpriz bir durum yaşanıyor. Son zamanlarda sürekli aralarında tartışma çıkan ve dostluklarıyla sık sık sınanan Adnan, Melis ve Onur üçlüsü arasında bugün buzlar eriyor. Önceki gün bir araya gelip yüzleşen üçlü, Adnan'a karşı oldukça sitemkar sözler etmiş ve tüm bağlarını koparmıştı. Melis'in eski sevgilisi olan Kemal'in sosyal medyada yaptığı konuşmalara ve yayınlara destek verdiği iddiaları üzerine Adnan bir anda kötü bir duruma düşmüştü. Kemal'in dostluğu için Melis'ten vazgeçen Adnan, bu konuda yanıldığını söyleyerek Melis'ten önceki gün özür dilemişti.

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30'da canlı yayınla kaldığı yerden devam edecek. 

https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur/canli-yayin 

Şimdiye kadar farkında olmadan dostlarını kırmaya başlayan ve yanlış kişilere güvenen Adnan, bugün kendini affettirecek bir adım attı. Onur ve Aycan ile Melis ve İlkay'ın en özel günlerinde yanlarında olmadığı için onlara özel bir sürpriz hazırlıyor. Damatlar evinin bahçesini süsleyen ve onlara sürpriz yapan Adnan, bir kere daha özür dileyerek dostlarıyla arasındaki sorunları sonlandırdı. Adnan'ın bu jesti karşısında duygusal anlar yaşayan Melis, gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan son zamanlarda İlkay'ın ailesi konusunda çeşitli alınganlıklar yapan ve istenmediğini düşünen Melis, bugün yine İlkay'la kavga ediyor. İlkay'ın ailesinin ne zaman istemeye geleceklerini soruyor. İlkay'ın verdiği cevap üzerine sinirlenen Melis, parmağındaki yüzüğü göstererek "Bunun gereğini yapacaksın, yapamıyorsan ben de senden ayrılıyorum" diyerek elini masaya vuruyor ve İlkay'ın yanından ayrılıyor. Peki ikili arasında sık sık yaşanan bu aile sorunu ne zaman çözülecek? İlkay'ın ailesi gerçekten Melis'i istemiyor mu? Melis ve ailesi bu durumda ne düşünüyor?

Kısmetse Olur merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

Sakın Kaçırmayın!

Benzer İçerikler