Skip to main content
x 

"İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil!"

Dünya genelinde izlenme rekorları kıran, strateji ve ihanetin sınırlarını zorlayan reality show The Traitors Türkiye’den yeni tanıtım paylaşıldı.

"İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil!"
"İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil!"

Sunuculuğunu Giray Altınok’un üstlendiği yarışmanın fragmanına, “İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil” sözü damga vurdu. Yarışmacılar arasındaki çekişmenin boyutunu ortaya koyan tanıtım, yayınlanır yayınlanmaz sanal medyada izlenme rekoru kırdı.

"İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil!"


İDDİALI KADRO

Strateji, güven ve ihanet temalarını akıl oyunlarıyla birleştiren The Traitors Türkiye, şov dünyası ve sanal medyanın ünlü isimlerini bir araya getiriyor. Merakla beklenen dev kadroda Pascal Nouma, Selim Yuhay, Melih Kunukcu, Yasemin Yürük, Mert Öztürk, Yusuf Güney, Hülya Uğur, Emir Elidemir, Yiğit Poyraz, Saadet Özsırkıntı, Tara De Vries, Yaren Alaca, Yasemin Yılmaz, Ayliz Yaşar, Cem Avnayim, Emre Uzunboy, İlkay Buharalı, Öykü Berkan ve Özgür Balakar yer alıyor.

"İçlerinden bazıları göründükleri kadar masum değil!"


KİM HAİN, KİM MASUM?

Katılımcıların “Traitors” (Hainler) ve “Faithfuls” (Masumlar) olarak iki gruba ayrıldığı The Traitors Türkiye’de, kimlikler yalnızca “Hainler” tarafından biliniyor. Katılımcılar, bir yandan ortak görevleri tamamlayarak büyük ödül için mücadele ederken, diğer yandan kaledeki konumlarını korumak için stratejik kararlar almak zorunda kalıyor. Her bölümde artan gerilim, beklenmedik ittifaklar ve sürpriz elemeler izleyiciyi ekran başında tutacak dinamik bir deneyim sunuyor.

The Traitors Türkiye, ekranda Kanal D’de, dijitalde Prime Video’da izleyiciyle buluşacak.