Skip to main content
 

Ya Çok Seversen 7. Bölümü ile bu hafta da izleyicinin beğenisini kazandı!

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece 7’nci bölümü yayınlandı.

Ya Çok Seversen 7. Bölümü ile bu hafta da izleyicinin beğenisini kazandı!
Ya Çok Seversen 7. Bölümü ile bu hafta da izleyicinin beğenisini kazandı!

Romantik ve heyecan yaratan sahnelerin hakim olduğu bölüme izleyicilerden övgüler yağdı. Dizi ülkemizde olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde de ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dün akşamki bölüm sırasında İtalya, İspanya, Hırvatistan, Peru, Belarus, Bulgaristan, Arnavutluk, Kosta Rika ve Türkiye’de sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer alan Ya Çok Seversen’e 2 saatte 5 milyon paylaşım yapıldı.

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final / Bölümler

Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Ya Çok Seversen son bölüm yayında! Hemen izle! Ya Çok Seversen'in 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan final Bölümünde Aateş ve Leyla hikayelerinin sonuna geliyorlar. 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan Ya Çok Seversen'in 13. bölümünde neler oldu? Ya Çok Seversen 13. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Ya Çok Seversen'in 13. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ya Çok Seversen heyecanla beklenen final bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Ya Çok Seversen 13. Final Bölümde neler yaşandı? Ya Çok Seversen 13. Bölüm full izle! Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölümde neler oldu? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!   Hemen izle

Heyecanın yüksek olduğu dün geceki bölümde Ateş Leyla’ya duygularını söyleyip ona ‘sevgilim ol’ dedikten sonra ikili bu durumu evdekilerden bir süre saklamaya karar verdi.

Beni gerçekten seviyor musun?

Beni gerçekten seviyor musun? / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla, çapkın Ateş'in kendisini sevdiğinden ufak da olsa şüphe duyuyor!   Hemen izle

Eve dönen Leyla karşısında Füsun’u buldu. Her şeyi Ateş’e anlatmakla tehdit eden Füsun Leyla’dan onunla çalışması ve ona Ateş’in aleyhinde olacak bilgiler vermesini istedi.

Leyla, Füsun'un ajanı mı oldu?

Leyla, Füsun'un ajanı mı oldu? / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla, dolandırıcı olduğunu yakalayan Füsun'un eline düşüyor!   Hemen izle

Basket maçına çıkmaktan çekinen Aydos’u Ateş kendi çocukluğunu anlatarak ikna etti. Her fırsatta yan yana gelmeye çalışan Ateş ve Leyla, Aydos’un maçının ardından baş başa vakit geçirdi. Ateş Leyla’ya onu daha yakından tanımak istediğini söyledi.

Aşkın saati mi olur?

Aşkın saati mi olur? / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla ile Ateş, aşklarını kaçamak yaşamak zorunda kalıyor!   Hemen izle

Tasarım okuluna giden Füsun, Ateş’in söyledikleri karşısında deliye döndü. Bir tarafta sevdiği adam diğer tarafta Füsun ve Yakup arasında kalan Leyla içine düştüğü durumdan dolayı kendini köşeye sıkışmış hissederek Meryem ile dertleşti.

Ateş'le sevgiliyiz!

Ateş'le sevgiliyiz! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla, Meryem'e Ateş ile sevgili olduklarını itiraf ediyor!   Hemen izle

Akşam Ateş ve çocuklarla bahçede film izleyen Leyla, Füsun’un eve gelmesiyle iyice köşeye sıkıştı ve Füsun’un teklifini kabul etti. Füsun Leyla’dan Ateş’in çocukları yatılı okula göndermek istediğine dair bir kanıt getirmesini istedi. Çocuklar Ateş’in evde kalması için ona yeni bir oda hazırladı.

Bu evde de herkes birbirine aşık!

Bu evde de herkes birbirine aşık! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Berit, hem Ateş ile Leyla'nın hem de, Meryem ile Mert'in aşk kaçamaklarını yakalıyor!   Hemen izle

Hastanede yaşatmak için uğraştığı adamın kendine geldiğini öğrenen Leyla, hastaneye koştu. Eve döndüğünde Onur Leyla’ya beraber kaçmayı teklif etti. Ateş, Leyla’ya ona haber vermeden ortadan kaybolduğu için sitem etti. Jülide Arcalı adına yapılan geceye hazırlıklar sürerken Ateş’in yanına giden Leyla kendini affettirmeyi başardı.

Ben yanındayım!

Ben yanındayım! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla, hayatını gizlediği için kendisine dargın olan Ateş'in kırılan kalbini onarıyor!   Hemen izle

Defile esnasında Yakup bahçede polise Leyla’yı ihbar ediyormuş gibi yaparak Onur’un defilenin olduğu yere gitmesini sağladı. Ateş defile çıkışı röportaj yaptığı esnada Leyla’nın sevgilisi olduğunu açıklarken oraya gelen Onur’u polisler yakalayıp götürdü.

Leyla, benim sevgilim!

Leyla, benim sevgilim! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Ateş basının ve ailesinin önünde Leyla ile sevgili olduklarını itiraf ediyor!   Hemen izle

Hafsanur Sancaktutan bölümde söylediği şarkıyla büyük beğeni topladı…

Dizide Leyla karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, dün gece yayınlanan 7’nci bölümde bir karadeniz şarkısı söyledi. Ateş’le parkta dolaştıkları esnada şarkı söyleyen bir grubun arasına karışan Leyla, ‘Oy Oy Sevduğum’ şarkısına eşlik etti.

Gizli saklı ilişki istemiyorum!

Gizli saklı ilişki istemiyorum! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Ateş, hakkında hiç bir şey bilmediği Leyla'yı, Onur'la gizli gizli çiftliğe girerken yakalıyor ve çok sinirleniyor!   Hemen izle

O sahne için öncesinde prova yapan Sancaktutan’ın kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=ZHXsif3lyrw

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşarı, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

‘Ya Çok Seversen’ heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de...

Oyuncular

AREN YAVUZ

AREN YAVUZ

Berit
ADİN KÜLÇE

ADİN KÜLÇE

Aydos
LARA ASLAN

LARA ASLAN

Ilgaz
DURUKAN ÇELİKKAYA

DURUKAN ÇELİKKAYA

Barış
OĞULCAN ARMAN USLU

OĞULCAN ARMAN USLU

Onur
AZİZ CANER İNAN

AZİZ CANER İNAN

Umut
MİNE KILIÇ

MİNE KILIÇ

Meryem
NAZMİ KIRIK

NAZMİ KIRIK

Yakup
CEMRE EBÜZZİYA

CEMRE EBÜZZİYA

Bige
ŞERİF EROL

ŞERİF EROL

İlter
HATİCE ASLAN

HATİCE ASLAN

Füsun
HAFSANUR SANCAKTUTAN

HAFSANUR SANCAKTUTAN

Leyla