Skip to main content
 

Ya Çok Seversen 6. Bölümü ile ekrana geldi!

Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 6’ncı bölümü dünya listelerini ayağa kaldırdı.

Ya Çok Seversen 6. Bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen 6. Bölümü ile ekrana geldi!

11 ülkede birden sosyal medya listelerine giren diziyle ilgili 2 saatte yaklaşık 3,5 milyon paylaşım geldi. Türkiye ile birlikte dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ya Çok Seversen’ dizisi dünya gündeminden inmiyor. Her bölümü çok konuşulan ve övgüler toplayan dizi dün gece yayınlanan 6’ncı bölümündeki romantik ve heyecanlı sahneleriyle 11 ülkede birden sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer aldı. Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Belarus, Brezilya, Slovakya, Hırvatistan, Sırbistan, Ukrayna, Gürcistan ve Arnavutluk’ta listelere giren diziye hayranlarından övgüler yağdı. Yayın boyunca gündemden düşmeyen dizi hakkında yaklaşık 3,5 milyon paylaşım yapıldı.

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final

Ya Çok Seversen 13. Bölüm - Final / Bölümler

Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Ya Çok Seversen son bölüm yayında! Hemen izle! Ya Çok Seversen'in 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan final Bölümünde Aateş ve Leyla hikayelerinin sonuna geliyorlar. 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanan Ya Çok Seversen'in 13. bölümünde neler oldu? Ya Çok Seversen 13. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Ya Çok Seversen'in 13. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ya Çok Seversen heyecanla beklenen final bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Ya Çok Seversen 13. Final Bölümde neler yaşandı? Ya Çok Seversen 13. Bölüm full izle! Ya Çok Seversen dizisi 13. Bölümde neler oldu? Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi full bölümleriyle Kanal D'de!   Hemen izle

Heyecanlı bir final sahnesinin ardından hafta boyu tanıtımlarıyla merakı yükselten dizi enerjisi yüksek, keyifli ve bir o kadar da romantik sahneleriyle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Sevgilim ol!

Sevgilim ol! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş, romantik gecenin sonunda Leyla'yı mutlu eden cümleyi kuruyor!   Hemen izle

Ateş ve Leyla’nın bahçedeki yakınlaşmalarının ardından Ateş Leyla’yı kucakladığı gibi Leyla’nın odasına götürse de durumlar hayal ettikleri gibi olmadı ve ikiliye Berit eşlik etti. Sabah Leyla’yla oyun oynadığı sırada bir an konuşan Berit tüm aileyi heyecanlandırdı.

Ateşli gece, aslında ateşsizmiş!

Ateşli gece, aslında ateşsizmiş! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş ile Leyla arasında yaşanacak olan aşk ateşi çocuklar yüzünden sekteye uğrar!   Hemen izle

Füsun Leyla’nın kim olduğunun peşine düştü. Mert ile Meryem ilk buluşmaları için baş başa yemeğe çıktı. Ateş ve Leyla çocukları da alarak psikoloğun tavsiyesi üzerine beraber vakit geçirmek için lunaparka gittiler. Ekip orada keyifli vakit geçirirken Berit konuşmaya başladı.

İstanbul'un en güzel manzarası: Leyla!

İstanbul'un en güzel manzarası: Leyla! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş ile Leyla, dönme dolapta birbirlerini tanımaya başlıyorlar!   Hemen izle

Evine hırsız giren Bige Ateş’i evine çağırdı. Çiftliğe gelen Füsun, Leyla’ya düğün fotoğrafını gösterdi. Leyla, Ateş’e söylediği yalanı Füsun’a da söylerken Füsun’un bu işini peşini bırakmaya niyeti yoktu. Ateş’e olan duygularını açık açık söyleyen Bige’ye Ateş ‘Hayatımın geri kalanını geçirmek istediğim kişi sen değilsin’ cevabını verdi. Ateş’in gece Bige’de kaldığını düşünen Leyla ona trip attı.

Seni seviyorum Ateş!

Seni seviyorum Ateş! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş, arkadaşı olarak gördüğü Bige'nin kendisini sevdiğini söyleyerek ve öpmeye kalkışması karşısında şaşkına dönüyor!   Hemen izle

Leyla hakkında yeni fotoğraflara ulaşan Füsun, Leyla ve ekibin dolandırıcı çetesi olduğunu anladı.

Elime düştün dolandırıcı Leyla!

Elime düştün dolandırıcı Leyla! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Füsun, düğün fotoğraflarından Leyla ve ailesinin dolandırıcı olduklarını anlıyor!   Hemen izle

İş ortaklarını İstanbul’da ağırlayacak olan Ateş, yanına Leyla’yı da alarak onlara unutamayacakları bir gün yaşattı. Akşam iş yemeği diyerek Leyla’yı kandıran Ateş onu baş başa yemeğe götürdü. Leyla’ya olan duygularını açık bir şekilde ifade eden Ateş karşısında Leyla gözyaşlarına hakim olamadı. İkili arasında romantik anlar yaşanıp Ateş Leyla’ya ‘Sevgilim ol’ dediği esnada elindeki yeni fotoğraflarla çiftliğe gelen Füsun da tüm ekibi tehdit etti.

İstanbul turu, aşk turuna döndü!

İstanbul turu, aşk turuna döndü! / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş ile Leyla, iş gereği dolaştıkları İstanbul'un güzellikleriyle aşk sarhoşu oluyor!   Hemen izle

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Aranızda nasıl bir ilişki var?

Aranızda nasıl bir ilişki var? / Özel Klipler

Ya Çok Seversen 6. Bölümde Ateş ile Leyla, psikoloğun soruları karşısında afallarlar!   Hemen izle

"Ya Çok Seversen" 2 Eylül Cumartesi Kanal D’de!

Oyuncular

AREN YAVUZ

AREN YAVUZ

Berit
ADİN KÜLÇE

ADİN KÜLÇE

Aydos
LARA ASLAN

LARA ASLAN

Ilgaz
DURUKAN ÇELİKKAYA

DURUKAN ÇELİKKAYA

Barış
OĞULCAN ARMAN USLU

OĞULCAN ARMAN USLU

Onur
AZİZ CANER İNAN

AZİZ CANER İNAN

Umut
MİNE KILIÇ

MİNE KILIÇ

Meryem
NAZMİ KIRIK

NAZMİ KIRIK

Yakup
CEMRE EBÜZZİYA

CEMRE EBÜZZİYA

Bige
ŞERİF EROL

ŞERİF EROL

İlter
HATİCE ASLAN

HATİCE ASLAN

Füsun
HAFSANUR SANCAKTUTAN

HAFSANUR SANCAKTUTAN

Leyla