Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
1.302 kez izlendi
Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi

Taze Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi / Özel Klipler

Sahrap Soysal, konuğu Müşerref Gizerler ile Edirne usulü taze soğanlı kuzu kapama yapıyor! Taze soğanlı kuzu kapama için gerekli malzemeler; 1 kg kuzu kuşbaşı et, 2 demet taze soğan, 1 demet taze nane, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, tereyağı, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 adet yumurtanın sarısı, 1 adet limonun suyu.   Hemen izle


Sahrap Soysal, konuğu Sine Boran Art ile Çerkes usulü etli hingel yapıyor! Etli hingel için gerekli malzemeler; 2 su bardağı buğday unu, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı su, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 300 gr kuzu eti, 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, karabiber ve tuz.
Sahrap Soysal, konuğu Sine Boran Art ile Çerkes usulü etli hingel yapıyor! Etli hingel için gerekli malzemeler; 2 su bardağı buğday unu, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı su, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 300 gr kuzu eti, 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, karabiber ve tuz.

Ekranların sevilen sunucusu Sahrap Soysal'la iftar sofralarınıza muhteşem öneriler bulabileceğiniz Sahrap'la İftar Sofrası, 12.00'de Kanal D'de!