Skip to main content
 
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
309 kez izlendi
Hatay'ın yöresel tatlarından "Kaytaz Böreği" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Hatay'ın yöresel tatlarından "Kaytaz Böreği" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

Hamur:

5 bardak un (625 gr)

1 çay kaşığı yaş maya (5 gr)

1 bardak su (250 ml) 

İç Harcı:

Yarım kilo dana kıyma

1 tutam maydanoz

2 adet orta boy soğan

1 çay kaşığı tuz (4 gr)

1 çay kaşığı karabiber (4 gr)

1 çay kaşığı pul biber (4  gr)

1 yemek kaşığı domates salçası (30 gr)

Yarım yemek kaşığı biber salçası (15 gr)

1 su bardağı sıvı yağ (220 ml)

1 paket margarin (250 gr)