Skip to main content
 

YARGI’DAN FİNAL SÜRPRİZİ!

Kanal D’nin, üç sezondur ekranda olan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın 26 Mayıs’taki final bölümü büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.

YARGI’DAN FİNAL SÜRPRİZİ!
YARGI’DAN FİNAL SÜRPRİZİ!

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin merakla beklenen büyük finaline sayılı haftalar kala ‘Yargı’ cephesinden güzel bir haber paylaşıldı. Nasıl bir final yapacağı merakla beklenen dizi, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek finali izleyicisiyle birlikte izlemek için büyük bir organizasyon hazırlığında. Şimdilik detayları gizli tutulan gece hakkındaki bilgiler çok yakında izleyicilerle paylaşılacak.

Yargı 91. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D'de!   Tüm resimler

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargı 92. Bölüm

Yargı 92. Bölüm / Bölümler

Yargı'nın 5 Mayıs 2024 Pazar günü yayınlanan 92. Bölümünde Ilgaz, peşinde olduğu dava yüzünden ölümle burun buruna geliyor!    Hemen izle

Yargı her pazar akşamı yeni bölümleriyle 26 Mayıs’a kadar Kanal D’de ekrana gelecek.

Oyuncular

CEZMİ BASKIN

CEZMİ BASKIN

MERDAN KAYA
NİLGÜN TÜRKSEVER

NİLGÜN TÜRKSEVER

LAÇİN TİLMEN
ARDA ANARAT

ARDA ANARAT

ÇINAR KAYA
PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK

PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK

AYLİN ERGUVAN YILMAZ
UĞUR ASLAN

UĞUR ASLAN

EREN DUMAN
ZEYNO ERACAR

ZEYNO ERACAR

GÜL ERGUVAN
UĞUR POLAT

UĞUR POLAT

YEKTA TİLMEN
PINAR DENİZ

PINAR DENİZ

CEYLİN ERGUVAN
KAAN URGANCIOĞLU

KAAN URGANCIOĞLU

ILGAZ KAYA