Skip to main content
 
Yargı 82. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Yargı dizisinin son 3 bölümü kanald.com.tr'den yayınlanmaktadır.

Yargı 82. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen Ä°zle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Yargı 82. Bölüm

Yargı 82. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

0 kez izlendi
Yargı'nın 11 Åžubat 2024 Pazar günü yayınlanan 82. Bölümünde Ilgaz, Fırat olayı yüzünden Ceylin ile iliÅŸkisinde büyük sıkıntılar yaşıyor!Â
Yargı'nın 11 Åžubat 2024 Pazar günü yayınlanan 82. Bölümünde Ilgaz, Fırat olayı yüzünden Ceylin ile iliÅŸkisinde büyük sıkıntılar yaşıyor!Â

Yargı'nın 11 Åžubat 2024 Pazar günü yayınlanan 82. Bölümünde Ilgaz, Fırat olayı yüzünden Ceylin ile iliÅŸkisinde büyük sıkıntılar yaşıyor! 

Ilgaz ile konuÅŸması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. Ä°çinde bulunduÄŸu hayatla ve kaderinin onu dönüÅŸtürdüÄŸü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz’a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.

YiÄŸit’in ölü bulunması herkeste bir ÅŸok etkisi yaratmıştır. Bütün aile ÅŸüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uÄŸraşırken, diÄŸer yandan yanı başındaki Yekta’nın bile ondan bir ÅŸeyler sakladığını öÄŸrenecektir.

Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir’in gizli servetine ulaÅŸmak üzeredir. Çınar ise yeni edindiÄŸi dernek arkadaÅŸları ile iyiden iyiye kaynaÅŸmaktadır. KürÅŸat’ın ona getireceÄŸi ölüm haberi Çınar için bambaÅŸka bir yolun iÅŸaret fiÅŸeÄŸi olacaktır.

Fırat’ın YiÄŸit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz’ın iliÅŸkisinde bir gedik açmıştır. Sınanmayı kendisine kader edinmiÅŸ iliÅŸkileri bu sorunla da baÅŸ edebilecek güçtedir. Fakat bu kez aralarındaki mesafenin boÅŸluÄŸu kolay kolay dolacak gibi gözükmemektedir.

Yargı, yeni bölümleriyle pazar akÅŸamları saat 20.00’de Kanal D'de!