Skip to main content
 

2021 Milli Piyango büyük ikramiye belli oldu! Büyük ikramiye ne kadar ve neler yapılabilir?

Neler Oluyor Hayatta? programının bu bölümünde 2021 yılına sayılı günlerin kalmasıyla Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi gündeme geldi. Herkesin hayalini süslediği büyük ikramiye ne kadar? 2021 Milli Piyango ücretleri belli oldu mu? Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi merakla beklenirken rakamlar açıklandı ve büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango yılbaşı tam bilet ne kadar? Milli Piyango yılbaşı yarım bilet ne kadar? Milli Piyango yılbaşı çeyrek bilet ücreti ne kadar? Geçen yıl büyük ikramiye ne kadardı? Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 100 milyon TL olarak belirlenmesinin ardından bilet fiyatları ise tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi.

2021 Milli Piyango büyük ikramiye belli oldu! Büyük ikramiye ne kadar ve neler yapılabilir?
2021 Milli Piyango büyük ikramiye belli oldu! Büyük ikramiye ne kadar ve neler yapılabilir?

Neler Oluyor Hayatta? programının bu bölümünde 2021 yılına sayılı günlerin kalmasıyla Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi gündeme geldi. İşte Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı büyük ikramiyeyle neler yapılabileceğini söyledi.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor hayatta” programında yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi konuşuldu. Herkesin hayallerini süsleyen büyük ikramiyenin ücreti dudak uçuklattı. Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi ise 100 milyon TL olarak belirlendi.

2021 yılına sayılı günler kala, Milli Piyango'nun özel yılbaşı çekilişi biletleri satışa çıktı. 2021 yılının büyük ikramiyesi 100 milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı tam bilet 100 TL, yarım bilet 50 TL ve çeyrek bilet ise 25 TL'den satılacak. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin TL olacak. Geçen yıl yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenmiş tam bilet 80 TL, yarım bilet 40 TL, çeyrek bilet ise 20 TL'den satılmıştı.

İşte detaylar!