Skip to main content
 

“Meryem Dizisi Özel” programı radyonom.com’da!

TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, Kıraç’ın müziklerine imza attığı, başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Serenay Aktaş ve Kenan Acar’ın rol aldığı “Meryem”in dizi müzikleri albümü dijital platformlardaki yerini aldı.

“Meryem Dizisi Özel” programı radyonom.com’da!
“Meryem Dizisi Özel” programı radyonom.com’da!

Albümün dikkat çeken parçası, dizinin jenerik müziğini de oluşturan, Eylem Aktaş’ın yorumladığı Ahmet Şefik Gürmeriç eseri “Hasret”… Pop müziğin yeni ismi olmaya aday Merve İleri ise, 1991 yılında Şehnaz’ın seslendirdiği “Bugün Tadım Yok” parçasını dizi için seslendirdi.

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği “Meryemi Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy kaleme alıyor. Başarılı sanatçı Kıraç’ın hazırladığı “Meryem” dizi müzikleri, yaklaşık bir yıllık bir çalışma sonunda ortaya çıktı. Sanatçının dizi için hazırladığı özgün müziklerin yanısıra, 1930’lardan bugüne, yaklaşık 4000 sözlü şarkı arasından, gün yüzüne çıkmamış muhteşem şarkılar, Kıraç’ın yeni düzenlemesiyle izleyicilerin ve dinleyicilerin beğenisine sunulmaya devam edecek.

Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını tamamen değiştirmesini konu alan, her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelen “Meryem”in dizi müzikleri albümü tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir. Kanal D’nin beğenilen dizisi “Meryem”in dizi müziklerini hazırlayan Kıraç, 23 Ağustos Çarşamba saat 11.45’te Radyo D’de Sunny’nin canlı yayın konuğu oluyor.

Türkiye’nin dijital radyo platformu radyonom.com ise; Kanal D’nin beğenilen dizisi “Meryem” için 23 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de PopCorn kanalında “Meryem Dizisi Özel” programıyla dizinin tüm müziklerine yer verecek. Bu özel yayını sakın kaçırmayın!

http://www.radyonom.com/radyo/popcorn

Radyonom’a webte radyonom.com adresinden, mobil cihazlarda ise iPhone, iPad ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak erişilebilir.

Oyuncular

Furkan Andıç

Furkan Andıç

Savaş Sargun
Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan

Meryem Akça
Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu

Derin Berker
Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Beliz Bilen
Uğur Çavuşoğlu

Uğur Çavuşoğlu

Yurdal Sargun
Serenay Aktaş

Serenay Aktaş

Burcu Aktar
Kenan Acar

Kenan Acar

Güçlü Tekiner
Sema Öztürk

Sema Öztürk

Tülin Sargun