Skip to main content
 

Kısmetse Olur 2 Şubat Perşembe yeni bölümde neler oldu? 3 Şubat Cuma fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur 2 Şubat Perşembe 2017’de yayınlanan 347.Bölüm'de, Seda Akgül öyle bir itirafta bulunuyor ki... Adnan ve Didem cephesinde depremler üst üste yaşanıyor!

Kısmetse Olur 2 Şubat Perşembe yeni bölümde neler oldu? 3 Şubat Cuma fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Kısmetse Olur 2 Şubat Perşembe yeni bölümde neler oldu? 3 Şubat Cuma fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur 347. Bölüm Fragmanı'nda, Didem ve Adnan arasındaki buz gibi esen hava, tüm ev halkı tarafından farkedilirken, bu durum Seda Akgül'ün de gözünden kaçmıyor ve tüm dobralığıyla, Didem ve Adnan çiftine belki de görmek istemedikleri gerçeği söylüyor. Kısmetse Olur 348. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Didem-Adnan ilişkisi nereye gidecek?

Ad-Did Cephesinde Sular Durulmuyor!
Kısmetse Olur yayınlanan son bölümde, aile krizi yaşayan ve aralarında büyük bir tartışma çıkan Adnan ve Didem cephesinde sular durulmuyor! Sürekli tartışan ve bir türlü Adnan'dan duymak istediği cevapları alamayan Didem zor zamanlar geçiriyor! Adnan, evlenme teklifinden sonra bir adım bile ilerleme göstermeyen ilişkisi hakkında neden sessiz kalmak istedi? Adnan'ın sessizliğini koruyup olacakları zamana bırakması herkesi düşündürdü. Yoksa Adnan, evlilik kararından vaz mı geçecek? Didem, bu tavırlar karşısında nasıl bir tutum sergileyecek? 

Didem'den Adnan'a "Sorumsuz" İmajı
Adnan'ın bu davranışlarını sorumsuzluk olarak algılayan Didem, bu konuda onun rahatlığını sıkça eleştirmeye devam etti. Adnan, ise asla sorumsuz olmadığı hatta Didem konusunda ailesi onay vermese bile kararlı olduğu dile getirdi. Ne olursa olsun Didem'le evlenmek istediğini belirten Adnan, bunun daha büyük bir sorumluluk olduğunun da altını çizdi! Aralarında sık sık kültür farklılığı konusunu da geçiren ikili, iletişim kuramamaktan da yakındı. Didem, Adnan'la aynı dili konuştuğu halde bir türlü anlaşamadıklarını vurguladı. Ve tüm bunlar üzerine Kısmetse OIur'un sunucusu Seda Akgül öyle bir itirafta bulundu ki...

"Bıkmış Gözüküyorsunuz!"
Programın başından beri en çok sevilen ve desteklenen, haftalarca birincilik alan çiftin son zamanlardaki kavgaları Seda Hanım'ın da dikkatini çekmişti. Tartışmalar esnasında birbirini dinlemeyen, sürekli karşı ataklarda bulunan çiftin bu halleri adeta ilişkinin son demlerini yaşaması gibiyidi. Bunun üzerine gün değerlendirmesi için eve gelen Seda Akgül, Adnan ve Didem'inm bu tavırlarından yola çıkarak "Bu lafı söylemek istemiyorum ama bıkmış gözüküyorsunuz" diyerek yorumunu dile getirdi... Peki bundan sonra Ad-Did cephesinde neler olacak?

Kısmetse Olur 347.Bölümü izlemek için TIKLAYIN!

Ünal'dan Tuğçe'ye Ağır İthamlar
Kısmetse Olur'da dostluklarıyla adından söz ettiren Tuğçe ve Ünal arasında kara kedi girdi. Tüm zor zamanlarda birbirlerinin yanında olarak destekleyen ikili bir anda ayrı düştü. Ünal'ın Tuğçe hakkında söylediği sözler adeta şok etkisi yarattı. Tuğçe'nin evin içinde halka oynadığını ileri süren Ünal, bunca zaman onu tanıyamadığını söyledi. Peki Tuğçe duyduklarından sonra Ünal'a karşı ne tepki verecek? Yoksa aralarındaki dostluk tamamen sona mı erecek? Tuğçe ile tanıma yolunda olan damat adayı Tankut, bu durumdan nasıl etkilenecek?

İşte yeni bölümden önemli ip uçları verecek olan Kısmetse Olur 348.Bölüm Fragmanı!