Skip to main content
 

Kara Yazı’nın ilk bölümü yayınlandı!

Başrollerinde Haluk Bilginer (Oğuz), Emre Kınay (Halil), Zeynep Çamcı (Yaren), Ushan Çakır (Mehmet), Burak Çelik (Erdem), Gülper Özdemir (Derya) ve Nilgün Türksever’in (İclal) olduğu Kara Yazı’nın ilk bölümü yayınlandı!

Kara Yazı’nın ilk bölümü yayınlandı!
Kara Yazı’nın ilk bölümü yayınlandı!

Kara Yazı’nın ilk bölümünde, Derya işlemediği bir suçtan dolayı tutuklanırken; Yaren, kardeşinin düştüğü bu durumu aydınlatmaya çalışmaktadır!

Derya tutuklanıyor!

Halil’in üç kızından ortanca olan Derya, iş çıkışı beklemediği bir olayla karşılaşıyor!  İş çıkışı kaçırılır! Kaçıranlarla mücadele ederken, saldırganın kafasına vurmasıyla baygınlık geçirir!  Rastlantı sonucu olaya şahit olan ve bulundukları yeren gelen Mehmet Karahan tarafından kurtarılır; fakat, boğuşma sırasında silah patlar ve saldırgan ölür! Derya, bu olan biteni hayal meyal hatırlamaktadır! Suç üzerine kalır ve hapse düşer!

Yaren, Derya’yı kurtarmak için çabalar!

Kız kardeşinin tutuklandığını öğrene Yaren, babası Halil ile birlikte karakolun yolunu tutar. Olan biten hakkında çok bir şey hatırlamayan Derya, saldırganların dışında iki kişinin daha olduğu söyler. Mahallenin taksicisi ve abi olarak gördüğü Kadir ile birlikte işi çözmeye çalışır. Ulaştıkları bilgiler ışığında Karahan Ailesi’nin parmağı olduğunu öğrenirler!

Oğuz Karahan işin üstünü örtmeye çalışır!

Gece yaşananları Mehmet’in en yakın arkadaşı Erdem’den öğrenen Oğuz Karahan, durumu kendi yöntemleri ile çözer! Ailesini de bu olayın ortaya çıkmaması için uyarır. Mehmet, işin iç yüzünü öğrendikten sonra suçlu olduğunu polise itiraf eder; fakat, işler beklediği gibi gelişmez!

Kara Yazı ilk bölümde neler oldu?

KARA YAZI İLK BÖLÜM

Kara Yazı 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Karahan ve Uluçınar ailelerinin kaderini bağlayan cinayet sonrasında yaşanacaklar 2. Bölümün merakını daha da arttırdı! Derya’nın yaşadığı talihsiz olay nasıl çözüme ulaşacak? Yaren, kardeşi Derya’nın suçsuzluğunu ispatlayabilecek mi? Mehmet Karahan yaşanan bu olayda nasıl bir yol izleyecek? Halil’in, kızı Derya ile ilgili ne gibi düşünceleri var? Yaren ve Mehmet bu olaylardan nasıl etkilenecek? Oğuz Karahan, olaydan ailesini korumak için nasıl bir karar alacak?

 

Oyuncular

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

Oğuz Karahan
Emre Kınay

Emre Kınay

Halil Uluçınar
Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı

Yaren Uluçınar
Ushan Çakır

Ushan Çakır

Mehmet Karahan
Burak Çelik

Burak Çelik

Erdem Demir
Gülper Özdemir

Gülper Özdemir

Derya Uluçınar
Nilgün Türksever

Nilgün Türksever

İclal Karahan
Aslı Orcan

Aslı Orcan

Elif Karahan Soydaş
Leyla Kader İlhan

Leyla Kader İlhan

Esma Uluçınar
Su Burcu Yazgı Coşkun

Su Burcu Yazgı Coşkun

Songül Uluçınar