Skip to main content
 

Beyaz'ın, Ferman Toprak’la yaptığı düet geceye damgasını vurdu!

"Beyaz Show"a bu hafta; dillere pelesenk olan şarkılarıyla Ferman Toprak, ekranların sevilen güzeli Burcu Esmersoy, yeşil sahaların büyük efsanesi Arif Erdem, lezzetin haritasının sahibi Ezgi Sertel, 9 dil bilen ve çıkarttığı kitapla dil öğrenmenin püf noktalarını anlatan Eser Tözüm konuk oldu.

Beyaz'ın, Ferman Toprak’la yaptığı düet geceye damgasını vurdu!
Beyaz'ın, Ferman Toprak’la yaptığı düet geceye damgasını vurdu!

Kanal D’nin "20. Yıl"ını kutlayan ve sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; dillere pelesenk olan şarkılarıyla Ferman Toprak, ekranların sevilen güzeli Burcu Esmersoy, yeşil sahaların büyük efsanesi Arif Erdem, lezzetin haritasının sahibi Ezgi Sertel, 9 dil bilen ve çıkarttığı kitapla dil öğrenmenin püf noktalarını anlatan Eser Tözüm konuk oldu.

Programın açılışında; sevilen sanatçı Ferman Toprak, “Tavukları Pişirmişem” şarkısıyla herkesi coşturdu.

Beyaz’ın hazırladığı; “Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası” programındaki ilginç anlardan hazırlanan VTR ve sonrasında yayınladığı “Ezgi Sertel’in Hamuduyla Yuttuğu Köy” skeci izleyenleri kahkahaya boğdu.

Ezgi Sertel'in hamuduyla götürdüğü köy!

Ezgi Sertel'in hamuduyla götürdüğü köy! / Özel Klipler

Beyaz Show ekibi Ezgi Sertel'in hamuduyla götürdüğü köye gitti ve içler acısı durumu gözler önüne serdi!   Hemen izle



Ferman Toprak müzik şölenine sevilen şarkısı “Hayatı Tespih Yapmışım” ile devam etti. Stüdyodaki herkes ayakta şarkıya eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Beyaz’ın Oğuzhan Koç’la yaptığı çok sevilen “Kuma Yapıyor” düetinin ardından ikinci bomba da Ferman Toprak’la yaptığı düetle patladı.

Beyaz ve Ferman Toprak fena kapıştı!

Beyaz ve Ferman Toprak fena kapıştı! / Özel Klipler

Beyaz'ın tanıştırdığı kişi, Ferman Toprak'ın sevgilisi çıkınca ortalık fena karıştı.. Bu karışıklığı çözmek için Beyaz ve Ferman Toprak şarkı ile atışmaya başladılar ...   Hemen izle



Beyaz, Arif Erdem ve Rüştü Reçber’in halı sahaya çıkıp şutla lastikten top geçirme ve kornerden gol atmaya çalıştığı anlar izleyenleri şaşırttı.

Arif Erdem ve Rüştü Rençber Beyaz'ın maharetlerine şapka çıkarttı!

Arif Erdem ve Rüştü Rençber Beyaz'ın maharetlerine şapka çıkarttı! / Özel Klipler

Beyaz, Arif Erdem ve Rüştü Rençber arasındaki gol atma yarışında ilginç şeyler oldu! Beyaz'ın maharetleri iki ünlü futbolcuyu çok şaşırttı!   Hemen izle



Daha sonrasında yayınlanan Ezgi Sertel’in programının kamera arkası görüntüleri izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Ezgi Sertel'in komik kamera arkası görüntüleri!

Ezgi Sertel'in komik kamera arkası görüntüleri! / Özel Klipler

Sunduğu yemek programında, Ezgi Sertel'in başından geçen komik olaylar izleyenleri çok güldürdü!   Hemen izle



Bingöl’ün Sarıçiçek İlçesi’ne geçtiğimiz ay düşen göktaşının değerli olduğu ilk fark eden ve satan “Mehmet Nezir Ergün” konu hakkındaki sohbetiyle programa renk kattı.

Beyaz Show - 13 Kasım 2015 Yayınından Kareler / Foto Galeri

"Beyaz Show"a bu hafta; dillere pelesenk olan şarkılarıyla Ferman Toprak, ekranların sevilen güzeli Burcu Esmersoy, yeşil sahaların büyük efsanesi Arif Erdem, lezzetin haritasının sahibi Ezgi Sertel, 9 dil bilen ve çıkarttığı kitapla dil öğrenmenin püf noktalarını anlatan Eser Tözüm konuk oldu.   Tüm resimler



Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...