Skip to main content
 

Beyaz Show 6 Nisan 2018 konukları ile çok konuşulacak!

Beyaz Show'un 6 Nisan 2018 konukları kimler? Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Show'un 6 Nisan Cuma akşamı konukları Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko! İşte konuklar hakkında detaylar!

Beyaz Show 6 Nisan 2018 konukları ile çok konuşulacak!
Beyaz Show 6 Nisan 2018 konukları ile çok konuşulacak!

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ile adından söz ettiriyor. 6 Nisan Cuma gecesi 23.45'te canlı olarak Kanal D ekranlarına gelecek olan Beyaz Show'un konukları Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın, ünlü oyuncu-sunucu İlker Ayrık, Digital İlüzyonist Zach King ve ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko olacak.

6 Nisan 2018 Beyaz Show Fragmanı

6 Nisan 2018 Beyaz Show Fragmanı / Fragmanlar

Beyaz Show’a bu hafta Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko konuk oluyor! Beyaz Show 6 Nisan 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!   Hemen izle

Demet Akalın kimdir?
Demet Akalın, Okan Kurt ile yaptığı evlilikten sonra "Kurt" soyadını aldı. Çiftin bir kız çocukları var. Şarkıcı ve eski manken Demet Akalın, Pop müzik alanında çıkarttığı albümler ile dinleyicinin gönlünde taht kurarak, Türk pop müziğinin tanınan isimlerinden biri haline geldi.

Demet Akalın'ın Beyaz Show geçmişi

Beyaz'dan Demet Akalın'a sitem dolu şarkı!

Beyaz'dan Demet Akalın'a sitem dolu şarkı! / Özel Klipler

Gökhan Tepe’nin de yer aldığı Türkan şarkısıyla ilgili sürpriz klip, Demet Akalın’ı ve konukları kahkaha krizine soktu!   Hemen izle

Demet Akalın, Beyaz Show'u bastı!


 

İlker Ayrık kimdir?
İlker Ayrık, Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 

Zach King kimdir?
2013 yılının en hızlı büyüyen sosyal medya sistemlerinden birisi olarak dikkatleri çeken Vine, Zach King isminin dünya genelinde ciddi anlamda popüler olmasını sağlayan sistemlerden birisi olarak da dikkat çekti. Vine için çektiği 6 saniyelik videolar kısa zaman içerisinde dilden dile hızlı bir şekilde yayılmaya başladı.

6 saniyelik videolar içerisindeki inanılmaz yaratıcılık ve kurgu tekniklerini kullanarak Zach King, Vine hesabında milyonlarca üyeye ulaşmayı başardı ve Tam bir Vine fenomeni olarak günümüzde de dikkatleri çekti.

Seyhan Şaşko kimdir?
Spor spikeri. 7 Ocak 1989 Makedonya doğumlu olan Seyhan Şaşko, babasının mesleği sebebi ile 3 yaşındayken İstanbul'a taşınıp, eğitimini burada tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Şaşko, Bein Sports'ta spikerlik kariyerini sürdürüyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" yine şahane! Sakın kaçırmayın!