Skip to main content
 

Adı Efsane'nin 18. Bölüm'de neler oldu?

Adı Efsane’nin 27 Mayıs 2017 Cumartesi yayınlanan 18. Bölümünde; Melis, Hakan, Fiko ve Ali tehlikeli bir plan yaparak Gürol'un evine gizlice girerler. Tarık, işe nasıl döneceğinin peşine düşer. Bahar, kendisine haber vermeden Tarık'ı kovan müdüre karşı öfkelidir. Hakan, Fiko'ya Sibel'in kendisini öptüğünü söylemiştir. Gürol'un evine gizlice giren gençleri nasıl bir son karşıladı? Tarık koçluğa geri döndü mü? Adı Efsane'nin 18. Bölümünde neler oldu? Adı Efsane 19.Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Adı Efsane'nin 18. Bölüm'de neler oldu?
Adı Efsane'nin 18. Bölüm'de neler oldu?

Tarık işini kaybediyor!

Tarık'ın, Gürol'a attığı kafa başına büyük bir çorap örer... Bu durumu kan davasına dönüştüren Gürol, Tarık'ın koçluk yaptığı okula yüklü miktarda bağış yapıp yarı final maçından sonra işten atılmasını sağlar. Maç sonrasında okul müdüründen atıldığını duyan Tarık bu duruma anlam veremez. Tarık bu bölümde neden işten atıldığını çözmek için uğraşacak. Önündeki tek sorun bu değildir; mahkemede, çalıştığı bir işi olduğu için çocuklarının velayet davasını kazanmıştır. Şimdi, kızlarını kaybetmenin eşiğine gelmiştir...Tarık, işten atılmasını sağlayan Gürol'a nasıl tepki göstecek? Tarık, işini tekrar alabilecek mi? İşsiz kalan Tarık, çocuklarının velayetini mi kaybedecek?

Adı Efsane 18. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek? Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi? Adı Efsane merakla beklenen yeni bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!  Tüm resimler

Melis, Hakan, Fiko ve Ali delil peşinde!

Tarık'ın kovulma sebebini öğrenen gençler, onu tekrar koçluğa getirecek çareyi bulmanın peşine düşerler. Tehlikeli bir plan yaparlar ve Gürol'un evine girip ellerine geçirecek koz aramaya karar verirler... Melis de onlara katılır... Planladıkları gibi Gürol Ertüm'ün evine girmeyi başarırlar; fakat, Gürol'da evdedir. Gürol, evinin salonunda bir kadınladır. Aradıkları kozun bu olduğuna inanan gençler onları telefonla kaydederler... İşlerini bitirip kaçacakları sırada Fiko metal çöp tenekesine çarpıp düşürür. Duyduğu sese elinde silahla giden Gürol gençleri kıskıvrak yakalar... Gençler, Gürol'un elinden kurtulabilecek mi? Gürol'un yanındaki kadın sevgilisi mi, karısı mı? Gençler ellerine bir koz geçirebildiler mi? Gürol yakaladığı gençlere ne yapacak?

Fiko açığa çıkan sırdan sonra ne yapacak?

Hakan, maçtan sonra Fiko'yu kenara çekip Sibel'in kendisini öptüğünü söyler. Fiko, önce söylenenleri anlamaz, inanmak istemez; sonra, Hakan'ın ciddiyeti karşısında şoka girer. "Kardeşim" dediği canından çok sevdiği Hakan ve "Gülüm" diyerek üzerine sinek bile konduramadığı sevdiği kız Sibel... Görüntüsünü bile hayal edemediği olayın gerçekliği onun yıkılmasına yetecek kadar büyük bir oaydır. Kıvanç-Sibel birlikteliğini kaldırabilen Fiko, Hakan ve Sibel'in öpüştüğünü düşünerek hayata nasıl bağlanacak? Hakan'a nasıl bir tepki verecek? Fiko, Sibel ile yüzleşecek mi?

Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane Son Bölü

 

Oyuncular

Cem Yiğit Üzümoğlu

Cem Yiğit Üzümoğlu

Hakan Şahin
Baran Bölükbaşı

Baran Bölükbaşı

Fikret Yurdakul
Şenay Gürler

Şenay Gürler

Reyhan Yalınay
Hakan Ummak

Hakan Ummak

Sadık Uzun
Kaan Sevi

Kaan Sevi

Ali Akıncı
Ferit Kaya

Ferit Kaya

Ozan Başyurt
Simay Barlas

Simay Barlas

Naz Yalınay
Özgü Kaya

Özgü Kaya

Sibel Yılmaz
Emre Bey

Emre Bey

Kıvanç Ertüm

Benzer İçerikler