Skip to main content
 
ŞEHSUVAR AKTAŞ, BURAK SATIBOL VE ASENA TUĞAL ARKA SOKAKLAR’DA! 29 Mart

ŞEHSUVAR AKTAŞ, BURAK SATIBOL VE ASENA TUĞAL ARKA SOKAKLAR’DA!

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.

ARKA SOKAKLAR ÖLDÜRÜLEN TAKSİCİ OĞUZ ERGE’Yİ UNUTMADI! 07 Mart

ARKA SOKAKLAR ÖLDÜRÜLEN TAKSİCİ OĞUZ ERGE’Yİ UNUTMADI!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen "taksici cinayeti" Arka Sokaklar'a konu oluyor!

ARKA SOKAKLAR’DAN ÜNLÜ OYUNCUYA VEFA 15 Şubat

ARKA SOKAKLAR’DAN ÜNLÜ OYUNCUYA VEFA

Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, 18 yıldır ekranda olan polisiye dizisi Arka Sokaklar, bu kez Yeşilçam’ın usta ismi Serpil Örümcer’in sesi oldu. Depremin yıl dönümünde, deprem özel bölümü ile yüreklere dokunan dizi şimdi de Serpil Örümcer’e yardım eli uzattı.

ARKA SOKAKLAR’IN DEPREM ÖZEL BÖLÜMÜ YÜREK YAKACAK! 04 Şubat

ARKA SOKAKLAR’IN DEPREM ÖZEL BÖLÜMÜ YÜREK YAKACAK!

Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.

FENOMENLERİN EL KONULAN LÜKS ARAÇLARI BU HAFTA ARKA SOKAKLAR’DA! 01 Şubat

FENOMENLERİN EL KONULAN LÜKS ARAÇLARI BU HAFTA ARKA SOKAKLAR’DA!

Dilan Polat başta olmak üzere fenomenlere ait lüks otomobillerin polis aracına dönüştürülmesi Arka Sokaklar dizisine de konu oldu. Dizinin yeni bölüm tanıtımda ilk kez izleyici ile buluşan bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

ARKA SOKAKLAR EFSANESİ SÜRÜYOR! 06 Ocak

ARKA SOKAKLAR EFSANESİ SÜRÜYOR!

Fenomen dizi Arka Sokaklar, şaşırtmaya devam ediyor. Kadroya yeni katılan oyuncuları ile heyecan ve aksiyonun hiç düşmediği dizi, total grupta en çok izlenen yapım oldu ve gecenin en çok konuşulan bölümleri arasında yerini aldı.

Arka Sokaklar’ın sevilen ikilisi Oğuz Peçe ve Ece Aydemir’den samimi açıklamalar! 05 Ocak

Arka Sokaklar’ın sevilen ikilisi Oğuz Peçe ve Ece Aydemir’den samimi açıklamalar!

Her cuma akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın sevilen oyuncuları Oğuz Peçe ve Ece Aydemir, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” YouTube kanalına konuk oldu. Emre ve Cansu karakterleri ile izleyici karşısına çıkan ikili, Arka Sokaklar ve kariyerleri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Arka Sokaklar’da erken yılbaşı coşkusu! 23 Aralık

Arka Sokaklar’da erken yılbaşı coşkusu!

Rıza Baba ve ekibi yeni yıla Kibariye ile giriyor...

Arka Sokaklar setinden renkli kareler! 22 Aralık

Arka Sokaklar setinden renkli kareler!

Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar ile ekrana dönen Burcu Kara’dan samimi açıklamalar! 13 Aralık

Arka Sokaklar ile ekrana dönen Burcu Kara’dan samimi açıklamalar!

Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye güzel oyuncu Burcu Kara önceki günlerde dahil olmuştu. Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’a çok özel bir röportaj veren Burcu Kara, Arka Sokaklar’a dahil olma sürecinden anneliğe; sosyal medyaya bakış açısından kariyerine kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Bu komiserin gözü çok “Kara”! 25 Kasım

Bu komiserin gözü çok “Kara”!

Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.

Arka Sokaklar bu hafta iki yeni bölümü ile ekrana geliyor! 17 Kasım

Arka Sokaklar bu hafta iki yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, bu hafta hem cuma hem de pazartesi akşamı iki yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor.