Skip to main content
 

Zalim İstanbul'un 5. Bölümünde Agah, Nedim'in yaşadıklarına şahit oluyor!

Zalim İstanbul'un 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan 5. bölümünde Şeniz'in, Nedim'e yaptıklarını izleyen Agah verdiği tavır ile Cemre'yi şaşırtıyor! Şeniz, foyasının ortaya çıkmasından sonra köşkteki gücünü kaybediyor! Cenk, Şeniz'den hesap soruyor! Ceren, hamile olmasının verdiği güçle dünyayı umursamaz bir tavrın içine giriyor!

Zalim İstanbul'un 5. Bölümünde Agah, Nedim'in yaşadıklarına şahit oluyor!
Zalim İstanbul'un 5. Bölümünde Agah, Nedim'in yaşadıklarına şahit oluyor!

Agah her şeyi öğreniyor!

Cemre, öfke ile girdiği yemek odasında Şeniz'in, Nedim'e yaptıklarını Agah'a izletiyor. Agah gördükleri karşısında şok oluyor. Canından çok sevdiği, abisinin emaneti Nedim'e, Şeniz'in kötü davranışlarını görüyor; ama, inanmak istemiyor. Şeniz'in böyle bir şeye kalkışacağına ihtimal vermiyor. Agah'ın yaşananlara inanmadığını gören Cemre odayı terk ediyor. Nedim ise, amcasının yüzüne olayın doğru olduğunu haykırıyor. Peki Şeniz, bu olayı nasıl savundu? Agah'ın inanmamasına Şeniz'in açıklaması mı etki gösterdi? Cemre bu yaşananlardan sonra nasıl bir tepki verdi?

Zalim İstanbul 5. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Cemre, Agah’tan beklemediği bir tepki alınca öfkesi giderek katlanır.  Nedim kontrol edilemez bir hale gelir! Zalim İstanbul 5. Bölüm 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!   Tüm resimler

Zalim İstanbul'un 5. Bölümünde Agah, Nedim'in yaşadıklarına şahit oluyor!

Şeniz köşkteki gücünü yitiriyor!

Şeniz, gizli kamera ile Nedim'e yaptıkları ortaya çıkınca köşkteki tüm hakimiyetini kaybediyor. Köşeye sıkışan Şeniz olaydan küçük yaralar alarak kurtulmanın planlarını yapmaya başlıyor. Bu arada müttefiki olarak düşündüğü oğlu Cenk, onu Nedim konusunda sorgulayarak ne kadar yalnız kaldığını hissettiriyor. Geçmişe dair Cenk ile ilgili sırrın ortaya çıkmasını engellemek adına Nedim'in iyileşmesini engelleyici ilaçları neden verdiğini oğluna anlatmaya çalışıyor. Cenk ise, annesinin pervasızca hareket etmesine öfkeleniyor ve yaptığını doğru bulmadığını söyleyerek annesini yalnızlığın içine daha da gömüyor. Şeniz, bu durumdan kurtulmanın yolunu bulabilecek mi? Cenk, annesinin yaptıkları karşısında Nedim ile olan uzaklığına devam edecek mi?

Zalim İstanbul'un 5. Bölümünde Agah, Nedim'in yaşadıklarına şahit oluyor!

Ceren öfke krizlerine giriyor!

Ceren hamile olduğunu test yaparak öğrendikten sonra kesin olup olmadığını netleştirmek için hastaneye gider. Ultrason ile hamile olduğu kesinleşince köşkte ipleri eline alacağının zamanı geldiğini düşünür. İlk olarak Cenk'e bu haberi vermek ister. Cenk'in onu dinlemeden ve suratına dahi bakmadan uzaklaşması nefretini körükler. Hamileliği yüzünden gücün elinde olduğunu düşünen Ceren, annesini bile karşısına almaktan imtina etmez. Onunla olan tartışmalarında saygısızca bir tavır alır. Sonunda bu hareketlere fazla dayanamayan Seher kızına okkalı bir tokat atar. Bu tokadın onu kendine getireceğini düşünür; fakat Ceren, yediği bu tokatla nefretini daha da körükler.

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

Cemre ve Cenk arasındaki öpücük krizi ortalığı karıştırıyor. Agah, bunun hesabını Cenk'ten sorarken Seher de kızı Cemre'den soruyor. Durum biraz olsun sakinliğe eriştiği sırada Ceren hamlesini yapıyor. Cemre ve Cenk'in bahçede konuştuklarını gören Nedim'i doldurarak onların üzerine salıyor. Nedim, kıskançlık krizi ile Cenk'in üzerine atlıyor ve Cenk'i dövmeye başlıyor. Agah ve ev halkının yetişmesi ile olay bitse de, köşkte durumlar daha da karışıyor.

Şeniz, video olayını atlattıktan sonra Nedim ile olan savaşına tekrar başlıyor. Cemre'den habersiz, Nedim'in ilaçlarını değiştiren Şeniz istediğini elde ediyor ve Nedim'in tekrar eski haline dönmesini sağlıyor.

Hastaneye kontrole giden Ceren, bebeğinin ultrasondaki fotoğrafıyla köşke geliyor. Yavaş yavaş kendisini Cenk ile evlenmeye hazırlamaya başlıyor; fakat, Şeniz ile bir olay yaşıyor...

Zalim İstanbul Son Bölüm

Zalim İstanbul 5. Bölüm 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Oyuncular

İdris Nebi Taşkan

İdris Nebi Taşkan

CİVAN YILMAZ
Sera Kutlubey

Sera Kutlubey

CEMRE YILMAZ
Bahar Şahin

Bahar Şahin

CEREN YILMAZ
Berker Güven

Berker Güven

NEDİM KARAÇAY
Simay Barlas

Simay Barlas

DAMLA KARAÇAY
Ozan Dolunay

Ozan Dolunay

CENK KARAÇAY
Mine Tugay

Mine Tugay

ŞENİZ KARAÇAY
Deniz Uğur

Deniz Uğur

SEHER YILMAZ
Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

AGAH KARAÇAY

Benzer İçerikler