Skip to main content
 
Zalim İstanbul 16. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul 16. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Zalim İstanbul 16. Bölüm

Zalim İstanbul 16. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

329.944 kez izlendi
28 Ekim 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 16. Bölümünde Ceren'e yapılan babalık testi ortalığı karıştıryor!
28 Ekim 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 16. Bölümünde Ceren'e yapılan babalık testi ortalığı karıştıryor!

Ceren'in, Nedim'e yaptığı eziyet ortaya çıktığında Agah bir oyunun içine düştüğünü anlar. Özellikle Şeniz'in ve Cenk'in gizli kapaklı konuşmaları şüphelerini arttırır. Nedim'e ait tüm kararları ve doktor raporlarını karısı Şeniz'in aldığını bildiği için Ceren'in raporundan da şüphelenir. Onu apar topar hastaneye getirterek karnındaki çocuğun Nedim'den mi olduğunu anlamak için babalık testi yaptırır. Testin sonucunu bekleyen köşk halkı merak içindedir. Cenk ve Şeniz başına geleceklerden dolayı korku içindedirler. Ceren ise, sonucun kendisi için ne kadar kötü sonuçlanacağını bilse de Cenk'e ulaşma amacında önemli bir durum olarak görür.

Agah bu sırada yeğeni Nedim'i gizli bir yere götürerek tedavi altına alır. Köşktekilere de Londra'ya gittiğini söyler. Özellikle Cemre bu karardan dolayı çok üzgündür. Ona yakın olabilmek için sahte bir evlilik yapması anlamını yitirmiş olur. Cenk ile aralarındaki bağın nereye gideceğini kestiremez. Hal böyleyken Agah Beyin kendisini getirtiği yerde büyük bir şaşkınlık yaşar...