Skip to main content
 
Zalim İstanbul 10. Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Zalim İstanbul 10. Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Zalim İstanbul 10. Bölüm

Zalim İstanbul 10. Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

1.462.678 kez izlendi
9 Eylül 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 10. bölümü olan yeni sezonunda, Cemre ve Nedim'in kaçışları Agah'ı öfke krizlerine sokuyor!
9 Eylül 2019 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 10. bölümü olan yeni sezonunda, Cemre ve Nedim'in kaçışları Agah'ı öfke krizlerine sokuyor!

Cemre, Nedim'in yaşadıklarına daha fazla dayanamaz ve tam düğün eğlencesinin olduğu akşam onu kaçırır. Gerçek ortaya çıktığı sırada konakta ortalık karışır. Agah Bey, bu duruma çok öfkelenir. Güvendiği Cemre'nin böyle bir hareket yapmasından dolayı çok şaşkındır. Seher de aynı şaşkınlığı yaşamaktadır. Agah bu durumdan dolayı onu suçlar. Cemre'ye ulaşmasını ve işin sonu kötü olmadan Nedim'in konağa getirmesini şart koşar.

Cemre ve Nedim ise, kaçmanın verdiği mutlulukla geride bıraktıklarını bir an olsun unutmak isterler. Nedim, acı çektiği konaktan uzaklaşmanın huzurunu yaşarken Cemre, Agah ve Şeniz'in kendilerini bulabilecek güçte insanlar olmasının verdiği huzursuzluğu yaşar. Yine de Nedim iyileşmeden kaçmayı sürdüreceğini düşünmektedir.

Ceren bu duruma öfkelenen insanlardan birisidir. Konaktaki gücünü elinde tutması Nedim'in yanında olmasıyla doğru orantılı olduğunu bilir. Bu yüzden annesi Seher'i sürekli rahatsız eder.

Şeniz endişelidir. Nedim'in ayaklanıp konağa gelmesi onun sonunu hazırlayacak bir durumdur. Cenk'in yaşanan bu kaçma olayına karşı vurdum duymaz oluşu onu sinirlendirir. Geçmişin sırrının ortaya çıkacağını oğlu Cenk'e anlattığı sırada kulak misafiri olan bir başkası daha vardır...