Skip to main content
 

İstanbul'da güvenli yer kalmadı! İşte korkutan tablo!

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu “Neler Oluyor hayatta” programında İstanbul için uyarı veren coronavirüs haritası korku yarattı. İstanbul'da vaka sayıları artıyor! İstanbul'da koronavirüs tablosu nasıl? Koronavirüs için İstanbul'da alarm verildi. Vaka sayıları her geçen gün artarken İstanbul'da vaka oranları gündeme geldi. Türkiye'nin megakenti İstanbul'da koronavirüs haritası neredeyse tamamen kırmızı renge büründü ve risk bölgesi olarak görüldü. İstanbul'da ilçe ilçe koronavirüs vakalarının bilgileri paylaşıldı. İşte koronavirüs haritasında İstanbul'un merak edilen durumu!

İstanbul'da güvenli yer kalmadı! İşte korkutan tablo!
İstanbul'da güvenli yer kalmadı! İşte korkutan tablo!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında riskli şehirlerden biri olan İstanbul için alarm verildi. Koronavirüs haritasında neredeyse her yeri kırmızı renk yani kritik alan olan megakentte güvenli alanların sadece yeşillik ve ormanlık alanlar olduğu görüldü.

Geçtiğimiz günlerde  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının neredeyse yarısının İstanbul'da olduğunu açıklamış uyarıda bulunmuştu. İstanbul'un koronavirüs salgını risk haritası da durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. İstanbul'da koronavirüs açısından riskli olmayan ilçe yok, harita baştan başa kırmızı oldu. 

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu yaptığı Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan “Neler Oluyor hayatta” programında korkutan İstanbul koronavirüs haritası ekrana geldi. Program sunucuları Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı İstanbul'da yaşayan vatandaşlara bir kez daha uyarıda bulundular.

İşte Harita ve Detayları!

Benzer İçerikler