Skip to main content
 

Muhteşem İkili'nin 5. Bölümünde Barca ve MKC, sonunda Demiray'a ulaşıyor!

Muhteşem İkili'nin 29 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 5. yeni bölümünde MKC ve Barca, Demiray'a ulaşmanın yolunu buluyor! Barca, geçmişin öcünü Demiray'dan almaya çalışırken babası Feridun ve MKC ona engel olmaya çalışıyor! MKC, eski karısı Yağmur ile; Barca, Nilüfer ile güzel vakitler geçiriyor!

Muhteşem İkili'nin 5. Bölümünde Barca ve MKC, sonunda Demiray'a ulaşıyor!
Muhteşem İkili'nin 5. Bölümünde Barca ve MKC, sonunda Demiray'a ulaşıyor!

Patronun Demiray olduğu açığa çıkıyor!

Emniyetin uzun bir süreden beri kaçakçılık şebekesinin patronuna ulaşma çabaları boşa çıkmıştır. Demiray'ın babası uzunca bir zamandır bu şebekenin başındadır. Yatağa düşmesinden sonra yerine oğlu Demiray geçmiştir. Demiray, Barca ve MKC'nin polis akademisinden arkadaşıdır. Demiray'ın akademiye giriş nedeni de kirli işlerinin üstünü örtmek istemesidir. Barca'nın karısının ölümünde parmağı vardır. Olaylar yavaş yavaş çözüme ulaşmaya başlar. Demiray, muhteşem ikilimizin üstüne gelmesine fazla dayanamaz ve kendisini açık eder. Patronun o olduğu ortaya çıkmıştır. Barca ve MKC, Demiray'ı karşılarında suç şebekesinin başı olarak görmekten dolayı şok olmuşlardır. Karısını öldüren kişi Barca'nın önünde duruyordur. MKC, Demiray'ın silahına davranmasına fırsat vermeden onu vurarak yaralar. Barca, elini silahına atar ve geçmişin öcünü almak için Demiray'ın üzerine gider.

 

Muhteşem İkili'nin 5. Bölümünde Barca ve MKC, sonunda Demiray'a ulaşıyor!

Barca, Demiray'ı öldürecek mi?

Barca, geçmişin öfkesi ile Demiray'ın kafasına silahını dayar. Kararlıdır, Demiray'ı öldürecektir. Demiray da, Barca'nın kendisini öldürmesi için tahrik eden cümleler kurar. Tetiği çekeceği sırada ona MKC engel olmaya çalışır. Barca kanun ve kanunsuzluk arasında kalmıştır. Öldürürse kişisel intikamndan dolayı tekrar hapse gidecektir. Öldürmezse, karısının katili hapiste de olsa yaşamına devam edecektir. Bu ikilemde kararı nettir. Babası Feridun'un da sözleri kar etmiyordur. Peki Barca, Demiray'ı öldürecek mi? Yoksa, babası Feridun ve MKC'yi dinleyip vaz mı geçecek?

Muhteşem İkili'nin 5. Bölümünde Barca ve MKC, sonunda Demiray'a ulaşıyor!

Aşk dolu anlar!

Gergin geçen zamanların içinde çiftlerimiz kendilerine güzel anlar sağlarlar. MKC, uzun süredir ayrı olduğu eski eşi Yağmur ile tekrar yakınlaşmıştır. Eski aşk dolu anlarını düşünerek kendilerine fırsat tanımışlardır. MKC, güzel geçen geceden sonra tekrar eskisi gibi olmanın hayallerini kurmaktadır. Yine bir aile olmanın özlemini yaşamaktadır.

Barca ise, Nilüfer ile daha fazla zaman geçirmektedir. Nilüfer, Barca'nın kendisine olan ilgisini fark eder; fakat, Barca yaşadığı acı dolu anlar yüzünden bu tarafını çok açığa çıkartma eğiliminde değildir. İkili başbaşa geçirdikleri anların keyfini sürerler. Yavaş yavaş birbilerini tanırlar ve daha da yakınlaşırlar.

Muhteşem İkili'nin son bölümünde neler oldu?

Demiray, kendisin ifşa edecek olan Semih'in ölümü üzerine büyük bir nefes alır. Barca ve MKC ise, Semih'in ölmeden önce verdiği video ifade ile aklanırlar. Bu esnada ilginç bir durum yaşanır. Semih'in ikiz kardeşi ortaya çıkar. Barca'ya ulaşan kardeş, abisinin gizli deposundan bahseder. Bu depoda Demiray'ın başında bulunduğu suç şebekesini çökertecek bilgiler mevcuttur. MKC, ekibindeki adamları bu depoya gönderir. Demiray da, Semih'in kardeşini öğrenince kaçış planını devreye sokar. Barca ve MKC, Demiray'ın kaçma girişini yapacağı yerin koordinantlarına doğru harekete geçerler. Demiray kaçamadan muhteşem ikilimizin önüne düşer. Barca ve MKC, karşılarında Demiray'ı görünce büyük şaşkınlık yaşarlar. Barca için hesaplaşma vakti gelmiştir; fakat, MKC suçluyu adalete teslim edebilmek için uğaş verir. 

Muhteşem İkili son bölümü izlemek için TIKLAYIN!

 

Oyuncular

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Mert Barca
Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

Mustafa Kerim Can
Özge Gürel

Özge Gürel

Nilüfer
Öykü Karayel

Öykü Karayel

Yağmur
Mahir Günşiray

Mahir Günşiray

Yusuf Yıldırım
Engin Şenkan

Engin Şenkan

Feridun Barca
Zafer Algöz

Zafer Algöz

Yüksel Amir

Benzer İçerikler