Skip to main content
 

Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!

Muhteşem İkili'nin yeni günü olan 22 Ocak Salı akşamı yayınlanan 10. bölümünde Barca, MKC'nin intikamını almak için harekete geçiyor; fakat, yakalanmaktan kendini kurtaramıyor! MKC ise, ameliyatından sonra sürekli bayılması ile sevdiklerini üzüyor ve Yağmur'un isteği üzerine istifa kararı alıyor! MKC, yakınlaştıklarına şahit olduğu kardeşi Nilüfer ile Barca'nın ilişkilerine engel olmak için her şeyi göze alıyor! Muhteşem ikilimiz bu esnada mafya patronların patronu olan Profesör yüzünden sıkıntılı anların çok yakın olduğunu görüyor!

Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!
Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!

Barca, MKC'nin intikamı için harekete geçiyor!

MKC, son yayınlanan bölümde vurulduktan sonra hemen ameliyata alınıyor. Barca gözlerinin önünde gerçekleşen bu olay yüzünden kendisini suçluyor. Ortağını kaybetme noktasına gelen Barca intikam planları yapıyor. Bu duygusal yaklaşımı onun hata yapmasına ve yasa dışı hareket etmesine sebep oluyor. Elindeki deliller ışığında MKC'yi vuran çeteyi bulan Barca mekanı basınca nasıl bir soruna çomak soktuğunu hesaplayamıyor. Hazırlıklı olan elemanlar ise, onu yakalıyor.

Muhteşem İkili 10. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in olduğu "Muhteşem İkili" adlı dizi Kanal D'de!   Tüm resimler

Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!

MKC istifa kararı alıyor!

MKC taburcu olduktan sonra sürekli bayılmaktadır. Özellikle Kaan kahraman babasının durumuna çok üzülür. Onu hala derinden seven Yağmur ise, MKC'in yanında olarak desteğini ondan esirgemez. Yavaş yavaş MKC'ye olan aşkı ortaya çıkmışken bu vurulma olayı ona karşı olan duygularının netleşmesine sebep olur. MKC ile hayatını tekrar birleştirmek isteyen Yağmur ondan zor bir karar vermesini ister. MKC polis teşkilatından istifa ederse onunla tekrar evleneceğini söyler. MKC tekrar aile olmanın özlemi ile yanıp tutuşurken bu istek ona anlamlı gelir. İstifa mektubunu yazar.

Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!

MKC, Nilüfer ve Barca aşkına engel oluyor!

Barca, karısının ölümünden sonra ilk defa bir kadına karşı ilgi duymaya başlamıştır. Bu kişi ise, sürekli olarak kavga ettiği ve yarıştığı MKC'nin kız kardeşi Nilüfer'di. İkili arasında yavaş yavaş olgunlaşan aşk sonunda netleşir. Barca, yılbaşı gecesi Nilüfer'i öperek bu durumun adını koyar; fakat, bu sırada onları MKC görür. MKC, zor bir meslek olan polisliğin sıkıntılarını bilmektedir ve gelecekte üzülmesini istemediği kardeşini Barca'dan uzak tutmaya çalışır. Nilüfer ne kadar aşkına sahip çıksa da abisi MKC'nin son yaşadığı vurulma olayı sonrasında ona karşı yelkenleri indirmeye başlar.

Muhteşem İkili'nin 10. Bölümünde Barca ve MKC zor bir dönemece giriyor!

Profesör, ikilimizin başına ne çoraplar örecek?

Muhteşem İkili'nin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Mahir Günşiray, dizide "Profesör" lakaplı Yusuf Yıldırım karakterini canlandıracak. Profesör, üniversitede verdiği hukuk dersleri ve televizyonlardaki açıklamaları ile haklıdan yana bir görüntü çizse de aslında gölgelerdeki bir suçludur. Onun yüzünü görenin yaşamadığı bir gerçektir. Profesör kimliğini kılıf gibi kullanan Yusuf, kirli işlerini daha rahat yürüten patronların patronudur. Aldığı kesin ve sert kararlar yüzünden kimliğini uzun süredir korumayı başarmıştır. Profesör'ün yolu Barca'nın almak istediği intikam yüzünden ikilimizle birleşiyor. Profesöre ulaşmasına ramak kala yakalanan Barca, MKC'nin de olaya dahil olacak olayların fitilini ateşler...

Muhteşem İkili Son Bölümde Neler Oldu?

MKC, Tayfun'un adamları tarafından vurulması üzerinden onbeş gün geçmiştir. Ameliyatı sonrasında omuriliğine yakın bir yerdeki kurşun çıkarılamamıştır. Bu yüzden his kayıpları ve bayılmalar yaşayan MKC sevenlerini üzüntüye boğmuştur. Onun bu durumunu kafaya takan kişi ise, Barca'dır. Çünkü, ortağını koruyamamanın verdiği vicdan azabı ile büyük acı çekmektedir. Tek amacı vardır; o da, ortağını bu duruma sokanlardan intikam almaktır.

MKC'nin bu duruma düşmesine neden olan Tayfun ise, daha büyük birisine hizmet etmektedir. Yüzünü kimsenin görmediği büyük patron (Profesör) işine çomak sokan ikilimizi hedefine alır. Barca'nın intikam hırsıyla burnunun dibine girmesi onu öfkelendirmeye başlar. Özellikle sınırdaki silah kaçakçılığı içini baltalamasından endişe duymaktadır. Barca'nın kendi imkanlarıyla kendisine yakınlaşmasının verdiği tehlikeyi bildiğinden yakaladığı fırsatı iyi değerlendirir. Barca'nın takip ettiği Profesör'ün adamlarına ait arabalar terk edilmiş bir fabrikaya gelir. Burada tek başına çatışan Barca kurşunların bitmesi nedeniyle yakalanır. Profesör, Barca'yı kimsenin bilmedi mahsenlerine kapatır.

Muhteşem İkili Son Bölüm

Oyuncular

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Mert Barca
Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

Mustafa Kerim Can
Özge Gürel

Özge Gürel

Nilüfer
Öykü Karayel

Öykü Karayel

Yağmur
Mahir Günşiray

Mahir Günşiray

Yusuf Yıldırım
Engin Şenkan

Engin Şenkan

Feridun Barca
Zafer Algöz

Zafer Algöz

Yüksel Amir

Benzer İçerikler