Skip to main content
 

Barca ve MKC göreve hazır!

Muhteşem İkili’nin ilk bölümü 01 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Heyecanla beklenen dizi hem karakterleriyle hem de hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Barca ve MKC göreve hazır!
Barca ve MKC göreve hazır!

Kanal D’nin TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiğini, merakla beklenen dizisi "Muhteşem İkili" ekrana gelmek için geri sayımda. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı, M.Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu "Muhteşem İkili"nin ilk bölümü 01 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Heyecanla beklenen dizi hem karakterleriyle hem de hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Barca ve MKC göreve hazır!

Anadolu’da Barca…

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca (İbrahim Çelikkol), Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisidir. Yakışıklı ama dış görünüşünü önemsemeyen biri olan Barca, geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş ancak katil bulunamamıştır. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi olmayan Barca’nın hayattaki en büyük amacı ise karısının intikamını almaktır.

Barca ve MKC göreve hazır!

Avrupa’da MKC...

Mustafa Kerim Can MKC (Kerem Bürsin) olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmemektedir. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlüdür, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam olan MKC, boşandığı eski karısı Yağmur’a hala âşık ve oğlu Mehmet Kaan Can’a çok bağlıdır.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesiyle "Muhteşem İkili" 01 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Oyuncular

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Mert Barca
Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

Mustafa Kerim Can
Özge Gürel

Özge Gürel

Nilüfer
Öykü Karayel

Öykü Karayel

Yağmur
Mahir Günşiray

Mahir Günşiray

Yusuf Yıldırım
Engin Şenkan

Engin Şenkan

Feridun Barca
Zafer Algöz

Zafer Algöz

Yüksel Amir