Skip to main content
 

Leke 4. Bölüm İzle! Leke 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

7 Mayıs 2019 Salı akşamı yayınlanan Leke 4. Bölüm'de Yasemin'in düştüğü tuzak, genç kadını zor durumda bırakıyor. Leke 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Leke 4. Bölümde neler oldu? Leke Son Bölüme ait özel sahneler ve tam bölüm şimdi burada!

Leke 4. Bölüm İzle! Leke 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Leke 4. Bölüm İzle! Leke 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Leke 4. Bölümde neler oldu?

Şirin, dövülmüş bir şekilde Yasemin'in kapısını çalıyor. Yasemin ise Şirin'i o halde görünce şok geçiriyor. Murat, yeni bir yetiştirme yurduna geçiyor. Küçük çocuk, kendisini hiç olmadığı kadar yalnız ve mutsuz hisseder. Ablasını aramak isteyen Murat'ı yurtta kimse anlamaz. Bu durum karşısında oldukça üzülen Murat, yetimhaneden kaçar.

Mehmet'in, Yasemin ve Cem'e hain kumpası - HEMEN İZLE!

Yasemin ve Cem aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eder. Birkan ise Yasemin'in Cem'le olan yakınlığına karşı oldukça öfkelidir. Cem, Yasemin'e daha da yakın olmak ister Murat'ın ameliyat parasını karşılamak istediğini söyleyen genç adam, Yasemin'in itirazıyla karşılaşır. Yasemin, kardeşi için bile Cem'den para isteyemeyecek kadar aşıktır. Murat, yetimhaneden kaçarak Ekber'in yanına gider. Murat'ın Ekber'in yanında olduğunu öğrenen Yasemin ve Cem, soluğu Ekber'in kahvesinde alırlar.

Yasemin, Şirin'in borçları yüzünden eve gelen hacizle uğraşır. Genç kız, maddi açıdan iyice köşeye sıkışmıştır. Serpil'in ise kimseye karşı artık acıması yoktur. Yasemin için Mehmet'le el sıkışan Serpil, Yasemin'i de kıskacına almayı başarmıştır. Marine Holding'in Almanya'dan gelen yöneticisi ile Yasemin'in bir araya gelmesi olayları çıkmaza sürükler. Yasemin, Mehmet ve Serpil'in yaptığı iş birliği ile büyük bir tuzağa düşürülür. Cem, Yasemin'e inanacak mı? Yasemin, bu oyundan nasıl kurtulacak?

Leke yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Leke 5. Bölüm'de neler olacak? Leke 4. Bölümde heyecan, gelmesi beklenen 5. bölüm fragmanı ile merak uyandırıyor.

Leke 4. Bölüm - HEMEN İZLE!

Oyuncular

Burak Sevinç

Burak Sevinç

Cem Yenilmez
Melis Sezen

Melis Sezen

Yasemin Adıvar
Mehmet Bozdoğan

Mehmet Bozdoğan

Birkan Atılgan
Selen Uçer

Selen Uçer

Serpil Zengin
Tuğçe Açıkgöz

Tuğçe Açıkgöz

Şirin Acar
Selahattin Paşalı

Selahattin Paşalı

Arda Yenilmez
Nurinisa Yıldırım

Nurinisa Yıldırım

Ferhan Yenilmez
Tolga Güleç

Tolga Güleç

Mehmet Tuna