Skip to main content
 
Leke İlk Bölüm

Bu bölümü reklamsız ve tek parça olarak blutv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Leke İlk Bölüm'ü reklamsız ve tek parça olarak blutv kalitesi ile izlemek için tıklayınız.

Hemen İzle
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
Leke İlk Bölüm

Leke İlk Bölüm

Bu bölüm yalnızca kanald.com.tr'de yayınlanmaktadır.

Bu bölümü izlemek için satın almalısınız.


Sadece {{ data.Package.Price|number:"2" }} TL

İster Kredi Kartı, ister cep telefonunuzdan SMS ile satın alabilirsiniz.

281.738 kez izlendi
16 Nisan 2019 Salı günü yayınlanan Leke'nin ilk bölümünde Yasemin, işitme engelli kardeşinin ameliyatı için para bulmaya çalışırken oldukça zorlu bir hayata adım atıyor!
16 Nisan 2019 Salı günü yayınlanan Leke'nin ilk bölümünde Yasemin, işitme engelli kardeşinin ameliyatı için para bulmaya çalışırken oldukça zorlu bir hayata adım atıyor!

Yasemin, kardeşi Murat'la birlikte yetiştirme yurdunda büyümüştür. Hukuk fakültesinde okuyan Yasemin, aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışır. Yasemin'in hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat’ın ameliyatı için para biriktirmektedir. 

Varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanı Cem, Marine Marine Holding'in Ceo yardımcısıdır. Hayatını işe odaklı bir düzen üzerine kurmuştur. Çocukken kardeşi Arda ile birlikte, annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur. Cem'in bu karanlık geçmişi onda atlatamadığı travmalar bırakmıştır; aşka ve aile kavramına inanmadığı için kadınlara karşı mesafeli durmuştur. 

Marine Marine Holding'in lansman gecesini Yasemin'in patronu Serpil'in sahibi olduğu organizasyon şirket düzenler. Yasemin bu gecede hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya gelir. Marine Marine Holding'in lansman gecesinde yaşanan olaylar Cem ve Yasemin'i karşı karşıya getirir. 

Yasemin yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü Şirin'le aynı evi paylaşmaktadır. Bir gün Şirin'den gelen bir telefon tüm hayatını alt üst edecektir. 

Leke yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00'de Kanal D'de!